Quantcast
Homosexualitatea e păcat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Homosexualitatea e păcat

Isaia 3:9 – Înfățișarea feței lor mărturisește împotriva lor. Își arată păcatul precum făcea Sodoma; nu‑l ascund! Vai de sufletul lor! Și‑au adus nenorocirea asupra lor.

Duhul Sfânt mărturisește prin profetul Său împotriva unor oameni care nu doar că păcătuiau, ci își arătau păcatul, nu îl ascundeau, ci se mândreau cu el, își etalau păcatul. Nu că Biblia ar susține că ar fi bine să îți ascunzi păcatul (din contră, susține că trebuie să îl mărturisești cu pocăință și să te lași de el), ci aici se referă la faptul că oamenii ăștia au ajuns la un nivel de depravare morală atât de avansat încât nu le mai e rușine cu spurcăciunile pe care le practică, ci le arată pe față, le etalează, se mândresc cu ele.

Și acum mergem în prezent și amintesc de o categorie de oameni care fac astfel: homosexualii și susținătorii lor. Există și alte categorii de păcătoși care fac așa, dar homosexualii ies cel mai mult în evidență. Mențiune specială și pentru curvari, pentru cei care susțin avortul, pentru cei care se laudă cât de tare s-au îmbătat și cât de mult au băut, dar mă voi concentra în acest articol pe homosexuali, iar asupra curvarilor mă voi concentra într-un articol separat.

Duhul Domnului spune despre oamenii împotriva cărora vorbește în Isaia 3:9 că își arată păcatul precum făcea Sodoma. Sodoma săvârșea multe păcate, dar în Biblie iese mai mult în evidență unul dintre ele și anume homosexualitatea. Și în acest articol voi demonstra că Dumnezeu urăște homosexualitatea și voi demonta și interpretări spurcate și grosolane ale susținătorilor homosexualității cu privire la modul în care Isus se raporta la acest păcat.

Așa cum vedem tot mai mult în ultimii ani, homosexualii au devenit foarte vocali și în general și în privința legalizării păcatului lor. Aproape întreaga presă occidentală îi susține în mod agresiv, îi promovează intens, ba chiar foarte mulți homosexuali sunt foarte agresivi. Au decretat o întreagă lună din an ca fiind dedicată lor (iunie, numită și ”pride month”, adică ”luna mândriei” – se mândresc cu păcatul lor, așa cum spuneam) și an de an organizează parade în care își arată păcatul, acestea fiind și foarte ostentative.

Isaia 3:9 spune că Sodoma își arăta păcatul, și cum în Sodoma exista homosexualitate, așadar Biblia numește homosexualitatea păcat. Homosexualitatea nu e o boală, nu e normală, nu există că unii oameni așa s-au născut, ci e păcat. E un rod al răzvrătirii omului față de Dumnezeu. E o pornire a firii păcătoase așa cum alții sunt plini de pofte după femei curve și senzuale sau la fel cum unii sunt obsedați de femei indiferent de tipul lor. Homosexualitatea e un păcat din care Isus poate elibera pe cei ce se pocăiesc sincer, la fel cum poate elibera din orice alt păcat. Și sunt multe mărturii ale unor oameni care au fost eliberați de Isus din păcatul homosexualității.

În Geneza 13:13, Dumnezeu spune că oamenii din Sodoma erau răi și foarte păcătoși înaintea Sa. Sigur că Sodoma avea și alte păcate pe care le practica, dar homosexualitatea este menționată cel mai explicit în Biblie în cazul lor. Așadar, homosexualitatea e rea și păcat înaintea lui Dumnezeu. De asemenea, Geneza 18:20 spune că păcatul Sodomei și Gomorei era foarte grav. Din nou, cetățile astea săvârșeau și alte păcate în afară de homosexualitate, dar depravarea lor morală atinsese un nivel cumplit. Iar homosexualitatea este depravare morală.

Depravarea prin homosexualitate a Sodomei și Gomorei apare în Geneza 19:1-7. Lot a găzduit la el acasă doi mesageri ai lui Dumnezeu, iar când bărbații din Sodoma au auzit acest lucru (toți bărbații, zice Biblia. TOȚI) au venit la casa lui Lot și i-au cerut să-i scoată afară pe mesageri pentru a întreține relații sexuale cu ei. Ca urmare a păcatului lor, Biblia arată mai departe că bărbații aceia au fost loviți cu orbire, iar Sodoma și Gomora au fost distruse de Dumnezeu. Asta este părerea lui Dumnezeu despre homosexualitate.

Iar acesta nu este un caz singular căci ceva asemănător se întâmplă și în Judecători 19 unde un levit care se afla în drum spre casă a fost primit de un bătrân să înnopteze la el. Atunci, niște oameni din acea cetate care se numea Ghiva și care aparținea de seminția israelită a lui Beniamin au venit la bătrân și i-au cerut să-l scoată afară pe levit pentru a întreține relații sexuale cu el (Judecători 19:22). Nu au reușit astfel că au violat-o pe țiitoarea levitului până când aceasta a murit. Când acest lucru abominabil s-a aflat în întregul Israel, cele 11 seminții au cerut seminției lui Beniamin să îi predea pe cei ce au săvârșit acest mare rău pentru a fi pedepsiți (Judecători 20:11-13), dar beniamiții au refuzat astfel că restul Israelului a pornit la război împotriva lor și i-au învins până aproape i-au nimicit de tot rămânând doar 600 de bărbați beniamiți în viață.

Iată consecințele păcatelor homosexualității și curviei și ce părere are Dumnezeu despre ele. De asemenea, se observă o paralelă între homosexualitatea generalizată și distrugerea unor localități, cetăți, grupuri de oameni etc. Avem și exemplul Imperiului Roman unde homosexualitatea nu era anormală, ci chiar foarte practicată (unii cercetători spun că la romani era anormal să fii atras de un singur sex – deci ei vedeau ca pe ceva normal să îți placă ambele sexe). Și Imperiul Roman s-a prăbușit (au contribuit și alte motive, desigur) cu toate că a avut o mare glorie. Astăzi sunt națiuni care le calcă pe urme prin legalizarea, cinstirea și promovarea agresivă a păcatului homosexualității, națiuni mai ales din Occident, dar nu numai căci avem exemple și în Asia. Acestea se află pe calea către distrugere, aceasta nevenind brusc, ci poate dura, cum a durat și la Sodoma și Gomora sau la Imperiul Roman, dar dacă continuă pe acest drum, distrugerea sigur va veni.

ATENȚIE! Asta nu înseamnă că e bine să admirați națiuni aparent anti-homosexuale precum Rusia sau altele. Mulți așa-zis creștini fac asta fiind total lipsiți de discernământ și logică pentru că acele națiuni sunt pline de alte păcate, ca să nu mai vorbim de persecuția creștinilor ce are loc în Rusia. Totodată, există mulți așa-zis oameni religioși, tradiționali, conservatori, anti-homosexualitate, dar care în ascuns practică homosexualitatea. Avem exemple de acest fel în mănăstiri, în rândul preoților, pastorilor și chiar al politicienilor cu exemplul europarlamentarului maghiar din partidul FIDESZ al lui Viktor Orbán care, deși a contribuit la constituția care a interzis căsătoria homosexuală și partidul din care face parte se dă mare apărător al valorilor creștine, a fost prins de poliție la o orgie homosexuală cu alți 25 de bărbați și a încercat să fugă pe geam. Așa că un creștin adevărat își pune încrederea în Isus, nu în popi, pastori, politicieni și partide politice.

Citeste mai mult pe: https://adevarulazi.wordpress.com/2020/12/09/homosexualitatea-e-pacat/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply