Ideologia de gen este o doctrină DIABOLICA

Asculta informatia

Ideologia de gen este o doctrină diabolica care trebuie cunoscută cu deamănuntul de fiecare părinte, dar în special de liderii noștri spirituali. Pentru a putea să o combați e nevoie să o cunoști.

Vă recomand tuturor o carte scrisă de autori creștini privind subiectul. Lecturarea acestei cărți în anul 2020 e obligatorie, “a must” cum se spune în cercurile creștine din America de Nord și Marea Britanie.

Citeste si: Vaccinuri din fetuși încă vii.

Dar e o carte care nu poate fi găsită ușor pentru a fi cumpărată. Când a fost publicată în 2018, în Marea Britanie, a fost disponibilă și prin Amazon. Am încercat să o cumpăr de pe Amazon, dar după câteva luni de așteptare am fost informat că Amazon a sistat vânzarea ei. Atunci am cumpărat-o direct din Marea Britanie, dar a durat câteva luni să intru în posesia ei.

Cartea a fost publicată de Editura Wilberforce Publications, de unde poate fi cumpărată. Cartea e o colecție de eseuri scrise de 11 autori și specialiști în domeniu, toți creștini. Am auzit de unii dintre ei și le-am și citit unele dintre cărțile publicate de ei.

Spun cu strângere de inimă, dar e posibil să ajungem zile când publicarea unor astfel de cărți din perspective creștine vor fi interzise.
Informați-vă! Cei mai periculoși cetățeni sunt cei informați. Cei înarmați cu informații. Cei care argumentează cu informații. Ceea ce le dă credibilitate și influență.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *