IMAGINE SOCANTA: Pentru că a refuzat să ardă o Biblie, un copil a fost băgat cu capul în foc

Asculta informatia

Teroriștii islamici au batjocorit un copil de numai trei ani, pe nume Hassan, numindu-l “necredincios încăpăţânat”.

Lovit cu patul unei puști Kalashnikov, călcat cu picioarele pe cap și apoi împins cu fața în foc sunt doar câteva dintre chinurile suferite de un copil în vârsta de numai trei ani pentru că a refuzat să ardă o Biblie la presiunile grupurilor de terorişti Boko Haram.

bambino-bruciato

 

Faptele acestea au avut loc la sfârşitul lunii noiembrie, atunci când islamștii au atacat un sat de creștini din Attagara. Una din victimele acestui incident a fost un copil de trei ani pe nume Hassan și asta pentru că  în cadrul atacului intorcându-se acasă și cerându-i-se să predea Mica Biblie care o avea în mană a refuzat.

Acuzat de infidelitate copilul a fost bruscat, iar Biblia pe care o ținea strâns în mână aruncată în foc. Încercând să o recupereze a fost lovit cu patul unei mitraliere Kalashnikov şi mai apoi aruncat la rândul lui în flăcări. Toate aceste întâmplari au fost relatate de către un martor pentru BosNewsLife.

Teroriștii, definiţi de către activiști “fără inimă”, din fericire nu au ucis copilul. Astăzi, Hassan se află într-un întreg proces de recuperare și se află în afara oricărei complicații care să-i pună viața în pericol.

Boko Haram nu este la primul atac violent de acest gen, în trecut încercând să creeze un Califat Islamic în nordul Nigeriei, omorând atât creștini cât și musulmani, lucru care a făcut să fie catalogată drept cea mai violentă  grupare teroristă.

www.culturavietii.ro

Despre

Un comentariu

  1. Ei cu siguranță vor arde pe vecie in iad .dar cît despre ceilalți sînt mîntuit.mai bine aici o clipă în suferință,decît o vesnicie în iad.luptati lupta cea bună ca la capăt vă așteaptă cununa .nu vă temeți de cîini acea

Leave a Reply