Diverse

Imagini emoţionante cu Nick Vujicic, bărbatul născut fără membre, la plajă cu familia

Imagini emoţionante cu Nick Vujicic, bărbatul născut fără membre, la plajă cu familia

Bărbatul, născut cu sindromul tetra-amelia, o boală rară caracterizată prin lipsa membrelor, a fost fotografiat în timpul unei vacanţe în Hawaii, alături de familia sa. În discursurile sale motivaţionale, Vujicic povesteşte despre felul în care curajul l-a ajutat să treacă peste dizabilitatea sa şi peste toate răutăţile pe care le-a îndurat în copilărie, din cauza bolii de care suferă. La vârsta de zece ani, din cauza luptei continue pe care o ducea cu dizabilitatea sa, din punct de vedere fizic şi emoţional, acesta a încercat să se sinucidă prin înec în propria baie. Din acel moment, însă, şi-a jurat că nu va mai renunţa niciodată la luptă.

La vârsta de 17 ani, acesta şi-a lansat propria organizaţie non-profit – „Viaţa fără membre”. După ce a absolvit cu laude universitatea, Vujicic a început un tur motivaţional, concentrându-se pe problemele adolescenţilor cu dizabilităţi ca a sa şi pe modul în care forţa Divină îi ajută pe aceştia să treacă prin viaţă. Până în acest moment, a vizitat peste 40 de ţări de pe cinci continente.

În 2008, bărbatul a cunoscut-o pe Kanae Miyahara, de care spune că s-a îndrăgostit la prima vedere. Acesta a cerut-o în căsătorie într-un fel unic, despre care a vorbit în cadrul unui interviu din 2013.

Citește și:  Un nou site de Filme Crestine Online

Având inelul în gură, Nick şi-a întrebat viitoarea soţie dacă îi poate săruta mâinile. Femeia a mărturisit că, în primă fază, a crezut că bărbatul o va muşca de deget, ca mai apoi să observe că bărbatul încerca, de fapt, să-i pună un inel pe deget.

Nick Vujicic îşi va lansa prima carte, „Stand Strong: You Can Overcome Bullying” ( „Fii puternic. Poţi trece peste răutăţi”), pe data de 15 aprilie.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 79

Close