Quantcast
Imagini incredibile din timpul cutremurului din Ecuador, surprinse intr-o biserica evanghelica (Video) – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Imagini incredibile din timpul cutremurului din Ecuador, surprinse intr-o biserica evanghelica (Video)

Membrii unei biserici evanghelice din Ecuador au fost surprinsi in Biserica atunci cand un cutremur puternic a lovit tara.

Desi miscarea seismica a avut o intensitate ridicata, adunarea a continuat sa cante si sa-L laude pe Dumnezeu, relateaza Acontecer Cristiano.

Credinta fratilor a fost mai puternica decat orice teama. In sala unde se desfasura serviciul de inchinare adunarea interpreta un cantec de lauda cand a inceput cutremurul. Cei prezenti nu s-au speriat insa si au inceput sa interpreteze cu si mai mult patos.

Intreaga biserica se clatina amenintator, gata-gata sa cada peste cei prezenti, curentul electric s-a interupt, insa fratii si surorile aflate in sala au continuat sa-L laude pe Dumnezeu, neluand in seama riscul.

In videoclipul urmator este prezentat momentul cand a inceput miscarea seismic si tot ceea ce s-a intamplat dupa aceea.

Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc in largul coastei Ecuadorului, si a fost considerat unul dintre cele mai mari produse vreodata in zona. Au fost inregistrate peste 600 de victime omenesti in timp ce alte cateva mii de personae au fost ranite.

Sursa: afirmativ.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply