Stiri externe

Imam canibal: Vom ucide, apoi cadavrele voastre le vom mânca. „Allahu Akbar!”

Bărbatul, de 31 de ani, tunisian, a fost expulzat din Italia ieri, fiind suspectat de un terorist. Foarte polemic și arogant cu agenții de poliție, a reuşit, totuşi, să devină un lider în închisoare. Iar pasul a fost mic pentru a trece la ameninţări înfiorătoare.

„Mai devreme sau mai târziu voi muriți toți, vom intra în casele voastre, vă vom ucide și vă vom mânca cadavrele. Allahu Akbar!” . Aceste cuvinte le-a adresat unui polițist în penitenciar .Mahmoud Jabali, de 31 de ani, a fost expulzat ieri din Italia. Bărbatul, care deja își ispășește pedeapsa în închisoarea din Padova pentru pedeapsă, a fost suspectat de un terorist.

“Am început sa-l luam la ochi după ce a amenintat un agent”, a declarat unul dintre oamenii Nucleului de Ivestigatii Centrale (NIC) al Politiei penitenciare, pentru Il Gazzettino. ”Pe pagina sa de Facebook, și-a exprimat aprecierea pentru un videoclip intitulat: măcelărirea unui creștin ”. Tunisianul nu avea permis de sejur și a intrat în Italia prin portul Lampedusa. După cum relatează cotidianul, bărbatul avea numeroase antecedente penale pentru infracțiuni cu violență. El și-a exprimat deseori dorința să meargă în Siria să combată.

Sursa

Citește și:  Creștinii reacționează împotriva ordinului emis de Biden cu privire la identitatea de gen și orientarea sexuală

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 53

Close