VIDEO: Imam: „DA, la incestul dintre frate și soră…

Asculta informatia

Predicatorul saudit Nasser Al-Umar a făcut recent o fatwa care a permis jihadiștilor mujahedini să aibă relații sexuale cu surorile lor, dacă nu există alte ființe disponibile.

Amintiți-vă că sodomia este permisă și în aceste cazuri. Desigur, nu există probleme pentru fetițe.

Deși șocant, nu este un caz izolat de acest tip.

De exemplu, în conformitate cu documentarul arab de mai jos: „Noul jihad permite ca frații și surorle Al-Nusra din Siria, să se căsătorească sub numele jihadului, din moment ce nu exista fete printre luptătorii acestei organizații.“Un bărbat din film spune: „Pe Muntele Zawia există un imam pe nume Imam Hussein. I-au adus un frate și o soră, el spune de trei ori „Allahu Akbar“ pentru a face sex unii cu alții și i-a proclamat ca soț și soție.”

Logica și justificarea acestor fatwas se bazează pe maxima islamică:

„Necesitatea face legal ceea ce este interzis”.

Islamul este într-adevăr o religie profund ipocrită. Și mai ales în ceea ce privește sexul, este o dezvoltare continuă a comenzilor rapide pentru a eluda presupusele valori pe care le proclamă.

Gândiți-vă doar la așa-numita „căsătorie temporară”, cu care prostituția a fost modificată: clientul și prostituatele sunt căsătoriți pentru timpul actului sexual.
Suntem departe de gândirea occidentală, despre care se poate spune creștinismul este o evoluție. Cu Islamul, suntem în mijlocul Orientului Mijlociu.

Sursa indexexpurgatorius blog via https://karensmithdotblog.wordpress.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply