Quantcast
IMIGRAȚIA MASIVĂ MUSULMANĂ: FRANȚA: 120 ATACURI CU CUȚITUL RAPORTATE PE ZI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

IMIGRAȚIA MASIVĂ MUSULMANĂ: FRANȚA: 120 ATACURI CU CUȚITUL RAPORTATE PE ZI

Observatorul Național al Delictelor și Răspunsurilor Criminale informează că „întrucât criminalitatea violentă continuă să crească în toată Franța, se estimează că până la 120 atacuri cu cuțitul se produc în medie pe zi în toată țara.”

Un ofițer de poliție din Paris identifică o sursă principală a violenței:

„Au fost multe lupte în lagărele de imigranți, între afgani, eritreieni și somalezi în special, care s-au încheiat cu înjunghieri, în nordul Parisului. Desființarea acestor puncte de conflict a fost benefică.”

Citeste si: SLOVACIA INTERZICE EFECTIV ISLAMUL ÎN ȚARĂ, INTERZICE MOSCHEILE

În septembrie trecut, Marine Le Pen a criticat „neglijarea politicii migratorii» în Franța, despre care a spus că este „o amenințare serioasă la adresa securității francezilor». Comentariile sale au avut loc după ce un solicitant de azil musulman a asasinat un bărbat și-a injunghiat câțiva alții în Lyon.

Marea Britanie s-a confruntat cu aceeași problemă, violența atribuită bandelor de imigranți Musulmani. Aproape 10.000 delicte cu arme au fost comise într-un singur an recent în Marea Britanie, în ciuda faptului că țara este cunoscută drept „liberă de arme”, “gun free”, din cauza „legilor sale cele mai stricte din lume de control al armelor”. În Marea Britanie crimele cu arme de foc au crescut cu „27% în ultimii cinci ani și numărul armelor de foc confiscate a fost de patru ori mai mare ca înainte”.

Și există un schimb ilegal de arme între Franța și Marea Britanie. Traficanții de arme adună de regulă arme din lagărele de imigranți musulmani din Calais și le trimit înapoi în Marea Britanie.

„Franța vede în medie 120 atacuri cu cuțitul pe zi”, de Chris Tomlinson, Breitbart, 18 februarie 2020:

«Deoarece infracțiunile violente continuă să crească în toată Franța, se estimează că până la 120 atacuri cu cuțitul se produc în medie pe zi în toată țara.

Citeste si: SUEDIA: NUMĂRUL CAZURILOR DE VIOL A CRESCUT CU 33% DIN CAUZA MIGRATIEI

Cifrele, care provin din Observatorul Național al Delincvenței și Răspunsurilor Criminale (ONDRP), susțin că între 2015 și 2017 au fost în jur de 44.000 victime ale atacurilor cu cuțitul în fiecare an, sau în medie 120 pe zi.

În medie, 118.000 de persoane din Franța spun că au fost victime ale vreunui tip de crimă violentă care a implicat un atacator cu care nu locuiau, cum ar fi atacuri în zone publice, școli, cluburi de noapte și alte locuri, relatează Le Figaro.

Cuțitele sunt cele mai frecvente arme raportate în cazuri de crimă violentă, urmate de 34% dintre cazuri care spun că au fost atacate cu un obiect contondent sau o piatră, și aproximativ 9% care au fost atacate cu o armă de foc.

În cazurile de violență fatală, tendința rămâne în mare parte aceeași, cu 34% din cazuri cu cutitul, urmate de arme de foc la 28%.

Asasinatele și tentativele de asasinat au înregistrat o creștere uimitoare în Franța în ultimul deceniu cu 3.168 de cazuri în 2018, comparativ cu 1.767 în 2009.

Citeste mai departe pe: invictuswebmedia.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply