Quantcast
Impactul Evangheliei în Liberia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Impactul Evangheliei în Liberia

Echipa Christ for all Nations a încheiat misiunea în Monrovia, Liberia, unde oamenii şi-au manifestat dragosteafaţă de Isus, şi au fost vindecaţi sau eliberaţi de demoni.

Campania de evanghelizare a început miercuri şi mii au răspuns la Evanghelie şi şi-au pus credinţa  în Isus Hristos.  ,,Suntem aici pentru a predica Evanghelia şi pentru a vedea puterea Împărăţiei demonstrată în acest loc şi credem că, atunci când vom părăsi această naţiune, mii de persoane vor prelua ştafeta Evangheliei şi vor alerga cu ea până când toată Liberia va fi salvată!” , a declarat Evanghelistul Daniel Koleda.

În cele patru nopţi de evanghelirare numărul participanţilor a crescut până la 260.000. Oamenii ,,au auzit Evanghelia predicată cu claritate şi un număr foarte mare a răspuns cu bucurie”.  Minunile au continuat chiar şi după încheierea întâlnirilor. ,,Ochii orbi au văzut, urechile surde au auzit şi picioarele paralizate au mers spre slava Dumnezeului Atotputernic”,  relatează Kolenda într-o scrisoare trimisă partenerilor săi de misune.

Un om de 75 de ani, care a fost orb timp de 13 de ani, dintr-o data a putut vedea din nou . Ţipete s-au auzit când demonii au fost scosi chiar şi în timpul mesajului evanghelistului Reinhard Bonnke despre ,,închisoarea păcatului”. ,,Când a făcut chemarea a existat un răspuns copleşitor, şi când a condus mulţimile în rugăciunea de mântuire, vocile lor răsunau ca sunetul tunetului pe întinderea câmpului … cel mai frumos sunet de pe pământ!”

La ultima întâlnire au participat aproape 30% din populaţia oraşului, capitala Liberiei. Preşedintele a fost prezent, îsoţit de alţi demnitari şi oficiali guvernamentali. Bonnke a predicat şi s-a rugat pentru bolnavi, şi, din nou, mărturii minunate de vindecare au fost împărtăşite. O vrăjitoare, care spune ca a ucis 10 persoane prin vrăji, relatează că a fost trimisă acolo să-l omoare pe Koreda. Dar a spus că rugăciunile erau prea puternice şi nu l-a putut blestema. Ea a căzut la pământ şi demonii au început să se manifeste. Echipa s-a rugat pentru ea şi a fost eliberată.

Koleda şi-a încheiat scrisoarea spunând: ,,Ce s-a întâmplat în această săptămână este greu de explicat, dar un lucru este sigur: Liberia a fost atinsă de mesajul Evangheliei la un nivel foarte înalt. Suntem bucurosi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru aceasta”.

Denisa Bulzan

Sursa: Charisma News via mediacbee.ro

Despre

Leave a Reply