Quantcast
În America sunt 900 de mii de francmasoni, 6 milioane ar fi la nivelul întregii planete – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

În America sunt 900 de mii de francmasoni, 6 milioane ar fi la nivelul întregii planete

Național Geografic estimează că doar în America sunt 900 de mii de francmasoni, 6 milioane ar fi la nivelul întregii planete. Determinarea celor mai faimoși francmasoni este dificilă, deoarece organizația este notoriu secretă. Francmasoneria este una dintre cele mai vechi și mai mari organizații care datează din secolul al XVII-lea.

Simbolurile și ritualurile masonice infame i-au intrigat de mult pe străini. Masonii sunt cunoscuți în parte pentru „simboluri francmasoneriei”, pătrate. De altfel, acest simbolism este o modalitate prin care francmasonii se identifică unul pe altul în mod discret.

Conform credinței populare de lungă durată, francmasonii reprezintă cea mai puternică societate secretă din lume. În timpul inițierii, francmasonii ar fi făcut un „legământ de tăcere”. Acesta îi împiedica să dezvăluie vreodată detalii despre apartenența sau cunoștințele lor despre masonerie.

Se spune că cel puțin 14 președinți francmasoni ar fi ocupat Casa Albă. Astăzi, se spune că Bill Gates și alți nouă miliardari sunt membri ai acestei societăți secrete. Dacă aceste zvonuri care circulă îndelung sunt corecte, cei mai bogați francmasoni au o valoare netă combinată de peste 294 de miliarde de dolari.

Averea netă a lui Bill Gates este de 115,4 miliarde de dolari. Iar Gates este pe locul șapte pe lista Forbes a celor mai bogați oameni din lume. Zvonurile despre asocierea lui Bill Gates cu Francmasoneria sunt aproape la fel de vechi ca internetul. Warren Buffett este următorul pe listă.

Acesta se mândrește cu o avere netă gigantică de 117,1 miliarde de dolari. Un motiv principal pentru care Buffett este suspectat ca fiind francmason este acela că a fost citat pe larg în mai multe publicații ale francmasonieriei. Următorul pe listă este David René de Rothschild cu o avere de 8 miliarde de dolari.

Zvonurile francmasoneriei Rothschild sunt aproape sigur derivate din implicarea extinsă a familiei în finanțe și servicii bancare din întreaga lume. În afara celor mai bogați oameni din lume, se vehiculează că și trei vedete ar avea legături cu această organizație. Rihanna, Jay-z și Sean Combs se află printre cei enumerați.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply