Quantcast
În China, creștinii sunt botezați în ciuda aruncării cu pietre de către trecători – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

În China, creștinii sunt botezați în ciuda aruncării cu pietre de către trecători

Asculta informatia

Creștinii Trinity Harvest Gospel din orașul Shenzhen au fost din nou atacați în timpul unei slujbe de botez pe plajă, pe 10 septembrie.

Nu este prima dată când se întâmplă asta. Pe 16 aprilie ceremonia  de botez a fost oprită de poliție când un creștin a postat din neatenție o fotografie a evenimentului pe rețelele de socializare.

Pe 10 septembrie, totul fusese organizat în cel mai mare secret de pastorul Mao Zhibin dar la sosirea pe plajă creștinii au trebuit să-și scaneze aplicația Covid dându-și locația.

În timp ce se adunau pentru o fotografie de grup  peste douăzeci de oameni au venit să-i oprească. Nu erau în uniformă de politie  dar au încercat să-i împiedice pe membrii bisericii să facă poze.

Însoțit de pastorul Wu Lixin candidatii au intrat în apă pentru a fi botezati  dar mulțimea furioasa le-a spus că activitățile religioase nu sunt permise în acest loc. O multime  de trecători au început apoi să arunce cu pietre în ei.

 În ciuda acestui fapt  creștinii au continuat să fie botezați.

Din fericire pietrele nu a lovit nici o persoana.

După botez  creștinii au mers la un restaurant pentru a mânca împreună unde au fost din nou identificați și urmăriți de mulțime.

Va reamintim ca regimul actual persecuta crestinii in mod regulat.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply