Quantcast
În India, copiii creştini sunt torturaţi pentru credinţă chiar de la şapte ani – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

În India, copiii creştini sunt torturaţi pentru credinţă chiar de la şapte ani

Asculta informatia

Trupul unui băieţel de şapte ani, găsit săptămâna trecută într-un lac din India, a şocat autorităţile din cauza gradului de tortură pe care îl îndurase, înainte de a fi ucis din cauza credinţei sale creştine, informează Gospel for Asia.

baietel_persecuta (Foto: charismanews.com)Băieţelul era fiul unui creştin care primise ameninţări cu moartea şi a dispărut chiar într-o duminică, în care participase la şcoala duminicală (17 noiembrie). Autopsia a arătat că decesul a survenit în urma înecului, dar faţa băiatului fusese arsă în prealabil, mâinile fuseseră tăiate, iar gura fusese cusută. Pe stomac avea urme de cărbuni încinşi, iar degetele de la picioare îi fuseseră rupte.

Răpirile şi violenţele împotriva creştinilor în India sunt evenimente săptămânale, dar cruzimea cu care a fost torturat acest băiat relevă nivelul de persecuţie la care sunt supuşi creştinii în regiunile în care sunt minoritari. Numărul celor persecutaţi a crescut cu 400% în ultimii câţiva ani, a declarat dr. K.P.Yohannan, fondatorul Gospel for Asia.

Sursa: Assist News via semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply