Quantcast
În pădurea din regiunea Herson, rușii l-au împușcat pe diacon și fiul său – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

În pădurea din regiunea Herson, rușii l-au împușcat pe diacon și fiul său

Ucrainenii uciși de ruși vor fi înmormântați pe 29 noiembrie. În pădurea de lângă Novaia Kakhovka, regiunea Herson, tatăl și fiul, diaconul Anatoly și Alexander Prokopchuk, răpiți de armata rusă pe 22 noiembrie, au fost găsiți morți, relatează unian.net.

Acest lucru a fost raportat de prietenii celor uciși, scrie Centrul de Investigații Jurnalistice. Ce au vrut invadatorii de la familie nu se știe.

Se știe că pe 22 noiembrie, tatăl și fiul lucrau în garajul lor, când armata rusă i-a „vizitat” și i-a scos pe o Honda Odyssey argintie în direcția satului vecin Rayskoye. Prietenii familiei au spus mai târziu:

„Pe 27 noiembrie, rudele lor ne-au spus că Anatoly și Sasha au fost găsiți împușcați cu o zi înainte într-o pădure din apropierea orașului. Mașina a dispărut”.

Anatoly Prokopchuk, născut în 1970, a fost un diacon al Bisericii locale a creștinilor evanghelici și tată a șapte copii. Fiul său decedat, Alexandru, avea 19 ani. Ucrainenii uciși de ruși au fost  înmormântați pe 29 noiembrie.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply