În plină criză de COVID-19 Viktor Orban dă o lovitură cumplită Progresismului

Asculta informatia

Guvernul ungar a prezentat un proiect de lege care definește sexul exclusiv ca „sexul biologic bazat pe caracteristicile primare și pe cromozomi” relateaza, evz.ro

Măsura ar limita identificarea persoanelor în documentele oficiale doar la sexul înregistrat la naștere, și care ar fi imposibil de modificat pe cale juridică, scrie LifeSiteNews.

Citeste si: OMS își bate joc de noi si afirmă că: “Modelul aplicat de Suedia, fără restricții, era cel MAI BUN în combaterea pandemiei”

Grupurile LGBT și militanții de stânga au reacționat cu indignare față de propunerea guvernului de la Budapesta, care pune capăt unei perioade în care orice persoană își putea alege „genul dorit”.

Trebuie subliniat că ideologia neo-marxistă face deosebire între „sex” și „gen”, primul fiind un dat anatomic, cu care te naști, al doilea fiind un construct social relativ și subiectiv: astfel, spun neo-marxiștii, un om trebuie să fie liber să își aleagă genul dorit: masculin, feminin, neutru, non-binar etc. și să și-l schimbe de câte ori dorește în timpul vieții.

În centrul scandalului ideologic de la Budapesta pare să se afle propunerea înlocuirii cuvântului unguresc „nem”, care poate însemna deopotrivă „sex” sau „gen”, cu „szuletesi nem”, care înseamnă „sexul de la naștere”.

Persoanele care se declară „transgender” își reneagă sexul natural de la naștere și spun că numele primite la naștere sunt „nume moarte”.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

O scrisoare semnată de 60 de europarlamentari adresată guvernul din Ungaria afirmă că dacă propunerea va fi aprobată va duce la „creșterea discriminării, hărțuirii și violențelor, deoarece producerea sau prezentarea documentelor publice i-ar obliga (pe transgenderi) să-și dezvăluie identitatea originară”.

„Adoptarea (proiectului) va restrânge și maii mult drepturile fundamentale și libertățile persoanelor transgender și intersex în Ungaria”, mai spune scrisoarea.

La rândul său, Humans Right Watch, prin vocea lui Graeme Reid, directorul pentru probleme LGBT al organizației, a declarat pentru The Independent:

„Viktor Orban folosește criza COVID-19 ca acoperire pentru a promova o legislație discriminatorie care va devasta viețile persoanelor transgnder din Ungaria.”

Viktor Orban, aflat în fruntea guvernului Ungariei de zece ani, s-a afirmat ca una dintre pietrele cele mai colțoase care stau în calea tăvălugului progresist.

„Creștinismul este ultima speranță a Europei”, declara Orban în discursul despre starea națiunii din 2018, și avertiza țările care încurajau imigrația că „deschid calea spre declinul culturii creștine și al propășirii islamului” (în Europa).

Anterior, Orban a fost ținta Departamentului de Stat, în vremea administrației Obama, ca și a Parlamentului European, fiind acuzat de discriminare la adresa homosexualilor, din cauza încăpățânării Ungariei de a defini căsătoria ca fiind „între un bărbat și o femeie” și a afirma că bebeluții ne-născuți au drepturi.

În 2019, guvernul Orban a adoptat un pachet de măsuri spectaculoase pro-familie, oferind cuplurilor10 milioane de forinți (circa 33.000 de dolari) sub formă de împrumut pe care nu trebuie să-l mai restituie dacă au trei copii într-o anumită perioadă de timp.

Programul era menit să încurajeze creșterea demografică a țării, una dintre cele mai mici din Europa.

Citeste si: Bill Gates, previziuni sumbre pentru omenire: “Pandemia va defini această eră”

Tot Viktor Organ s-a afirmat și ca un adversar neînduplecat al miliardarului neo-marxist american de origine maghiară George Soros, împiedicându-l să se mai amestece în politica internă a Ungariei.

Proiectul de lege pentru redefinirea sexului conform datelor anatomice firești, a trecut de comisii și va fi dezbătut în plenul Parlamentului pe 5 mai. Dată fiind majoritatea zdrobitoare a Fidesz, comentatorii sunt aproape unanim de acord că proiectul va fi aprobat fără emoții.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply