Quantcast
INADMISIBIL: O bătrână a fost amendată cu 1.000 de lei după ce a întârziat 10 minute la cumpărături – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

INADMISIBIL: O bătrână a fost amendată cu 1.000 de lei după ce a întârziat 10 minute la cumpărături

O bătrână din Năvodari, Constanța, a fost amendată, vineri, cu 1.000 de lei pentru că ar fi întârziat 10 minute la cumpărături și a depășit ora 13.00, până când avea voie să iasă din casă, în contextul pandemiei de coronavirus. O tânără din Năvodari a fost martoră la acest eveniment, iar apoi a povestit tot ce s-a întâmplat într-o postare pe Facebook.

Când au fost întrebați acei polițiști de ce nu îi amendează și pe rromii care sunt pe stradă sau pe cei care caută în gunoaie, au răspuns foarte aroganți că ăia nu au bani sa plateasca, dar s-au gândit ei așa că pensionarii au de unde să plătească.

Citeste si: Titus Corlăţean, reacţie la cazul directorului demis pentru că s-a rugat: ‘Cine a comis acest gest este pasibil de o încadrare penală’

Odată cu aceste ordonanțe și cu aceste restricții mi se pare ca se cam face abuz de funcție, în condițiile în care poliția stă la non stop-ul de lângă PECO la cafele și fac mișto de oamenii mai simpluti pe care îi aleargă până le sar pantofii din picioare. După ce își fac plinul cu cafele și se mai distrează un pic pleacă la vanat de pensionari. RUSINE!!!!!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply