Încă o lovitură groaznică pentru Neşu! A fost părăsit de soţia sa – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Diverse

Încă o lovitură groaznică pentru Neşu! A fost părăsit de soţia sa

Asculta informatia

n.r.: Ei bine de ce ne era frică aceea s-a întâmplat. Soţia lui Neşu nu a avut forţa, răbdarea sau poate dragostea necesară să rămână lângă un soţ invalid, deşi s-a plecat de la jurământul la bine şi la greu. E de condamnat? Să nu ne pripim. Nu ştiu cum aş fi reacţionat eu sau tu într-o astfel de situaţie. Totuşi pentru evanghelici vestea e mai tristă ştiind că soţia lui Neşu este “una de-a lor” . Maria frecventa o biserică neoprotestantă din Oradea, ba mai mult l-a adus şi pe Neşu de câteva ori să vadă unde se închină ea la Dumnezeu.

La un an şi şase luni de la accidentarea care i-a schimbat cursul vieţii, fostul fotbalist s-a închis în el, s-a izolat de apropiaţi, iar mama sa a confirmat că Mihăiţă şi Maria şi-au încheiat relaţia de comun acord.Ultimele imagini postate de Mihai Neşu pe contul lui de Youtube arătau un tip încrezător, bucuros că îşi poate mişca ambele mâini după recuperarea urmată în Statele Unite.
De atunci însă, lucrurile n-au evoluat, aşa cum spera fostul fotbalist, iar Neşu s-a şi întors deja în Olanda după perioada petrecută în America.
Pe lângă problemele sale de sănătate, Neşu a mai primit însă o lovitură, potrivit site-ului wowbiz.ro, care a stat de vorbă inclusiv cu mama fostului stelist.
S-au despărţit înainte de plecarea în SUA
Potrivit sursei citate, Mihai şi Maria au convenit, de comun acord, să pună capăt relaţiei lor înainte ca Neşu să plece în Statele Unite!
Procedura de divorţ n-a fost, deocamdată, declanşată, însă pare a fi o simplă formalitate, în condiţiile în care Mihăiţă stă în Olanda, iar Maria la Oradea.
Întrebat dacă fiul său a divorţat, Monica Neşu a declarat pentru wowbiz.ro: „Aşa am auzit şi eu, dar nu am avut curajul să-l întreb despre acest lucru. Nu l-am mai văzut pe Mihăiţă de ceva vreme, vorbim la telefon. Ultima oară chiar de Sfinţii Mihail şi Gavriil. Îşi poate mişca mâinile? Mda… Vă daţi seamă de cât optimism ai nevoie într-o asemenea situaţie! Numai el poate descrie asta“.

beta.adevarul.ro via pasi.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close