Quantcast
Inca un ABUZ in Romania: Directorul SGA Suceava, demis din funcție, pentru ca s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a salva orașul de CORONAVIRUS – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Inca un ABUZ in Romania: Directorul SGA Suceava, demis din funcție, pentru ca s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a salva orașul de CORONAVIRUS

O rugăciune în genunchi pentru a salva orașul Suceava de pandemia de coronavirus i-a fost fatală lui Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.

Gestul lui Daniel Drăgoi de a se ruga în genunchi în fața instituției din Suceava nu le-a fost pe plac superiorilor săi, care l-au demis din funcție începând cu ziua de vineri, 10 aprilie, notează Monitorul de Suceava.

Citeste si: Papa, Hitler și CORONAVIRUSUL: Scenariu exploziv despre Dumnezeu și natură

Daniel Drăgoi a povestit într-o postare pe un site de socializare cum a fost demis din funcție de către superiorii de la București.

”Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu”, a notat Daniel Drăgoi pe Facebook.

Acesta a continuat: ”El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu”.

Citeste si: Lumina Sfântă de la Ierusalim o mare minciuna: EPISCOP- “Vine de la o lampă, am aprins-o şi eu de 3 ori”

”Șefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproșeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproșez nimic și continui să mă rog așa cum am declarat. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoși!”, a conchis Daniel Drăgoi. În locul lui Daniel Drăgoi, în funcția de director al SGA Suceava a fost numit Bogdan Piticari.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply