Quantcast
Incendiu la o biserica din SUA dar nici macar o Biblie arsa. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Incendiu la o biserica din SUA dar nici macar o Biblie arsa.

Pompierii care au ajuns la o biserică din localitatea Grandview din Vestul Virginiei, cuprinsă de flăcări, au făcut o descoperire neașteptată.

Incendiul a fost atât de puternic, încât la un moment dat salvatorii au fost nevoiți să dea înapoi, astfel că lăcașul de cult a fost mistuit de flăcări, informează CNN.

Când au început, însă, să caute printre rămășițe, au fost surprinși să facă o descoperire neașteptată: niciuna dintre bibliile din biserică nu fuseseră distruse.

„Pe 3 martie, în jurul orei 12:58 a.m, un echipaj a fost trimis la o biserică din Grandview. Toate șansele erau împotriva noastră, însă Dumnezeu n-a fost. Imaginați-vă că la un moment dat, era atât de cald în biserică încât pompierii au trebuit să se întoarcă înapoi. În mintea noastră, ne așteptam ca totul să fie ars complet, redus la cenușă. Însă nicio biblie nu a luat foc și nicio cruce nu a fost afectată. Niciun pompier nu fost rănit”, se precizează într-o postare a Departamentului de Pompieri Coal City.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: interior

Despre Info Crestin News

Leave a Reply