Incendiu la o Biserică Penticostală din Suceava

Asculta informatia

Pompierii suceveni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în clădirea veche a Bisericii Penticostale din Mitocu Dragomirnei. În incendiu au ars câteva bănci, aparatură electrică de sonorizare şi cărţi de rugăciune

Un incendiu a avut loc astăzi, în jurul amiezii, la Biserica Apostolică Penticostală din Mitocu Dragomirnei. La faţa locului s-au deplasat cadre de la Detaşamentele de Pompieri Suceava, care au constatat că focul a izbucnit în interiorul bisericii, în sala mare a clădirii vechi, chiar în locul în care sunt amplasate aparatele pentru sonorizare. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea focului. Au ars aparatură electrică de sonorizare, câteva bănci, dar şi cărţi de rugăciune. Maiorul ISU Suceava, Marius Tăuteanu, a precizat că flăcările au pornit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

În momentul producerii incendiului, mai mulţi muncitori lucrau cu aparatură electrică în clădirea nouă a bisericii, care este lipită de cea veche. Localnicii au spus că au văzut fum gros ieşind pe sub acoperiş şi de aceea au intrat în panică şi au sunat la 112. Din fericire nimeni nu a fost rănit, cei aflaţi în interior ieşind înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului.

Noteaza: adevarul.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 91