Închisoare pe viaţă pentru uciderea copilului care nu a memorat Coranul – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Închisoare pe viaţă pentru uciderea copilului care nu a memorat Coranul

Asculta informatia

O britanică a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce l-a omorât în bătaie pe fiul său de doar şapte ani, din cauză că acesta nu a reuşit să memoreze câteva pasaje din Coran.


Sara Ege (33 de ani) pledase nevinovat, susţinând pe durata întregului proces că soţul său (Yousef Ege) i-ar fi bătut şi pe ea şi pe fiul lor şi că el ar fi vinovat de decesul băiatului. Însă instanţa l-a găsit pe Yousef nevinovat, iar pe Ege a condamnat-o la închisoare pe viaţă.

inchisoare_pe_viata_pentru_uciderea_copilului (Foto: anorak.co.uk)

Iniţial, Sara Ege a declarat că fiul său a decedat în timpul unui incendiu izbucnit în camera acestuia, dar dovezile aduse în cele cinci săptămâni de proces au scos la iveală răni interne cauzatoare de moarte. În timpul audierilor, Ege a recunoscut că îl bătea pe fiul său şi îl închidea într-o baracă din curtea casei atunci când acesta nu învăţa bine.

Ege şi soţul ei îl înscriseseră pe micuţul Yaseen la nişte cursuri avansate ce aveau loc la moscheea locală pentru că ei doreau ca el să devină Hafiz – termen islamic ce îi denumeşte pe cei care memorează Coranul. Întrucât se apropia perioada de evaluare şi Yaseen nu învăţase cele 35 de pagini necesare, Ege l-a bătut pe fiul său până ce acesta s-a prăbuşit în faţa ei.

Încercând să şteargă dovezile crimei, Ege ar fi turnat petrol pe băieţel şi i-ar fi dat foc, relatează Voice of Russia via semneletimpului.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close