Quantcast
Incredibil: Cu taurul salbatic in biserica – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Incredibil: Cu taurul salbatic in biserica

Un predicator „cowboy” a adus un taur salbatic in biserica, intr-un spatiu amenajat pentru rodeo, cu scopul de a atrage oameni pentru a le vorbi despre Cuvantul lui Dumnezeu.

resizedimage

Lawrence Bishop II, predicator al bisericii penticostale Solid Rock din Ohio (Solid Rock Church), a incercat sa imblanzeasca taurul din interiorul bisericii pentru a ilustra predica intitulata „Cucerirea Bestiei”.

La sfarsitul predicii (spectacolului) el a explicat oamenilor: „Biblia ne vorbeste ca trebuie sa aducem oamenii in Casa lui Dumnezeu. Si exact asta facem si noi. Pentru ca nu am avut alta posibilitate, am recurs la aceasta modalitate”.

Intr-un interviu pentru reteaua ABC, el a declarat: „Multi oameni considera ca un taur salbatic este o bestie, si nu are ce cauta in biserica. Dar daca ne intalnim impreuna si ne supunem iubirii neconditionate, atunci vom gasi un scop al nostru si Dumnezeu ne poate binecuvanta. Daca oamenilor nu le place aceasta idee in sine, atunci sa incerce sa faca ei ceva unic pentru a castiga suflete pentru Isus! Dumnezeu sa va binecuvanteze!”, a incheiat predicatorul.

S-a inregistrat o mare prezenta in biserica pentru a vedea spectacolul, care a continut si o predica, urmata de melodii crestine.

Din cele cateva sute de persoane care au participat live la eveniment, 157 si-au inchinat viata Domnului, iar peste 450 de utilizatori de Internet au urmarit on-line manifestarea, au anuntat liderii bisericii.

Solid Rock Church este cunoscuta in orasul Monroe, avand o mare statuie a lui Isus la intrare. Este una dintre cele mai importante biserici din regiune si atrage aproximativ 3.000 de participanti.

Sursa: Acontecercristiano.net via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply