Quantcast
India: Mai mulți creștini omorâți în ultimile zile – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

India: Mai mulți creștini omorâți în ultimile zile

Asculta informatia

Todd Nettleton de la Vocea Martirilor, într-un interviu pentru CBN, a făcut publică realitatea dureroasă din India ultimelor două săptămâni: cel puțin 5 creștini curajoși au plătit cu viața credința lor în Domnul Isus.

Unul dintre ei, Kande Mudu, a devenit creștin în 2018. Fanaticii hinduși din satul său din statul Jharkhand l-au presat să renunțe la credința sa. Când a refuzat să participe la festivalurile religioase hinduse, l-au amenințat cu moartea.

Citeste si: PARLAMENTUL INDIAN ARE INTENŢIA DE A LICHIDA MISIONARISMUL RELIGIOS DIN ŢARĂ

În noaptea de 7 iunie, o gloată înarmată a ajuns la ușa lor. În timp ce gloata îl lua pe sus pe Kande, el i-a spus soției sale: „S-ar putea să fiu ucis în seara asta, dar nu voi ataca niciodată acești oameni. Nu renunța niciodată la credința ta, chiar dacă sunt ucis. ” A doua zi dimineața, trupul lui Kande a fost găsit lângă drum.

Todd Nettleton continuă în interviul său pentru CBN: „ Este îngrijorător faptul că persecuția este în creștere peste tot în India.

Când vedem oameni uciși pentru credința lor într-un timp scurt în 4 state diferite din India, acest lucru reflectă atmosfera și atitudinea față de creștini peste tot în India.

Sunt sub o mare presiune acolo, iar guvernul național de acolo este condus de naționaliști hinduși, oameni care cred că pământul Indiei este un pământ hindus și că toți locuitorii Indiei ar trebui să fie hinduși.”

Sursă: TPS via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply