Stiri interne

Individul Adrian Streinu Cercel DEMIS de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Adrian Streinu Cercel nu mai este președinte și nici membru al Comisiei Speciale Anticovid, el fiind demis de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru relateaza,evz.ro

Decizia a fost anunțată, în urmă cu puțin timp, chiar de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Citeste si: PLAN DIABOLIC: Streinu Cercel vrea ca bătrânii să fie scoși din familiile lor și izolați timp de trei luni

”Domnul Cercel era membru al Comisiei Speciale anti-COVID. Era chiar președinte. Noi avem discuții, sunt propuneri pe care le gândim… Dar nu am putut să fiu de acord cu dânsul. De asta  am spus, gândim propuneri, gândim oportunități, protejăm persoanele vârstnice, dar nu pot fi de acord..Apariția acestui Plan de vacanță nu a făcut decât să extrapoleze anumite gânduri, anumite gândiri”,  a declarat Nelu Tătaru, la Timișoara.

Ministrul Sănătății a spus că ”decizia a fost de a-l demite din funcția de președinte a acestei Comisii și i-am comunicat și dânsului acest lucru”.

Citeste si: Vârful pandemiei se fâsâie. Spitalele de infecțioase sunt goale

În acest moment Adrian Streinu Cercel , nu mai face parte din Comisia științifică de la nivelul ministerului Sănătății, nu mai este nici președinte. ”Nu a obiectat decizia”,  a precizat  Nelu Tătaru .

Citește și:  VIDEO: Președintele Iohannis -Armata iese pe străzi-Persoanele peste 65 de ani, complet interzis să iasă din casă - Cei aflați în carantină sau izolare vor fi supravegheați electronic
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 27

Close