Quantcast
Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Asculta informatia

Un interviu exploziv în care sunt demascate minciunile și crimele din umbra acestei mascarade, potrivit oficialmedia.com

Un material care este șters de câte ori apare pe Youtube sau în mediul online. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Acum sa ii cunoaștem mai bine pe participantii din interviu .

Dr. Răzvan Constantinescu
Medic primar de Gastroenterologie și Medicină internă, Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Iași.

Răzvan Constantinescu încearcă să demaște minciuna cu pandemia pentru că pacienții săi suferă din cauza mascaradei, dar și pentru că o consideră o datorie civică și de conștiință pe care fiecare intelectual ar trebui să o conștientizeze: nu numai bolnavii suferă, ci toți concetățenii, întreaga țară suferă!

Este singurul medic din Iași care a câștigat un proces cu Ministrul Sănătății la ÎCCJ (Cseke Attila, 2011), și se intreabă: “de ce nu aș răzbi și acum?”

Pompiliu Diplan
Pompiliu Diplan – inginer, antreprenor si Project Manager. Șef de promoție la Politehnică (Transporturi), licențiat în Filosofie la Universitatea din București, Master (MS) in Computer Science la Universitatea din Florida – SUA. Cariera i-a trecut de la ”big is powerful” prin Microsoft ori Hitachi, la “small is beautiful” prin propriile sale firme.

În cariera sa de cetățean, vrea să rămână un om liber și demn în nebunia mascaradei globale Covid 19. Își vrea viața înapoi și intreabă: voi nu?

Crede că acum avem ocazia să ne arătăm ROMÂNI cu mintea trează și cu o singură voce, neinfectați de politică, să ne arătăm o forță care să se opună batjocurii așezate peste capul plecat și firea noastră (blândă).

Ne-am pierdut respectul de sine în numita pandemie și suntem intubați cu minciună. Dar respectul, ca și libertatea, se câștigă, nu se acordă. Și doar dacă te lupți câștigi respectul prietenilor și neprietenilor.

Am obținut respectul lumii, pentru puțină vreme, în 1989, insă am schimbat statul comunist cu cel globalist. Suntem la fel de sclavi in propria noastră țară. De ce nu putem sa avem si independență, si autonomie, si astea FĂRĂ totalitarismul comunist sau globalist? Pentru că independență înseamnă renașterea capitalului autohton, re-românizarea economiei și să ai decizia, ca popor, pentru toate resursele tale. (Mai înseamnă și ca vinovații, toți, să plătească.)

Mircea Pușcașu

Mircea Pușcașu – președinte al asociației, și coordonator al site-ului Bucovina Profundă, fondator al asociației Europa Veche, vicepreședintele Federației ProVita, inițiator al proiectului ARCUS de educație non-formală pentru tineri, amabsolvit UMF Iași, cu o licență despre bolile autoimune. Îi place să spună că “în timpul liber profeseaza ca dentist”.

A organizat conferințe, lansări de carte, seminarii, dezbateri publice pe teme mai cuminți sau mai fierbinți, a lansat campanii locale de informare și proteste.

Propune un tribunal internațional unde să fie judecați pentru terorism și crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

A înțeles că pandemia inițiată in Wuhan este amplificată mediatic și folosită drept pretext pentru impunerea unei noi paradigme totalitare in politica globală, bazată pe controlul asupra omului prin legilație și prin tehnologii digitale. E unul dintre cei ce au înțeles ce se întâmplă și propune un tribunal internațional unde să fie judecați pentru terorism și crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei” recente si a evenimentelor următoare desfășurate după agenda unei adevărate lovituri de stat globale.

Încearcă să își urmeze vocația de om liber ce vrea să afle și să rostească adevărul.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply