Quantcast
INTERVIU cu Eunice Candrianu: „Cred că Dumnezeu a îngăduit și a calculat totul”! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

INTERVIU cu Eunice Candrianu: „Cred că Dumnezeu a îngăduit și a calculat totul”!

După 17 zile de internare în Secția Infecțiose a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, Eunice Candrianu consideră externarea „O minune”.

A petrecut mai bine de două săptămâni într-un salon cu o infermieră și consideră această perioadă un plan perfect îngăduit de Dumnezeu cu un scop exact. Cum a fost această experiență și cum trăiește bucuria acestei biruințe, ne-a împărtășit în câteva gânduri, exclusiv pentru ȘtiriCreștine.ro

17 zile la Infecțioase

„Primele patru zile a fost cel mai greu. Cred că efectele medicamentelor puternice a fost mai greu de suportat decât însăși simptomele bolii. Am fost internată alături de o infermieră și după ce am depășit starea de criză am avut bucuria să purtăm discuții de suflet, în care să împărtășesc pacea și bucuria mântuirii.

Citeste si: VIOREL CANDREANU: Boala care bantuie in poporul Domnului

Sunt convinsă că Dumnezeu pune acolo câte unul din copii Lui pentru că are un plan exact. Am simțit asta din experiența mea, în urma părtășiei avute cu colega mea de salon. Și mai cred că ne lasă acolo și permite aceste circumstanțe doar atât cât putem duce și atât cât știe că ne poate folosi, pentru că atunci când am simțit că nu mai pot, a intervenit ca prin minune externarea”, ne-a împărtășit cu bucurie Eunice Candrianu.

Grija medicală la Suceava  

Despre cele 17 zile petrecute în grija medicilor de la secția de infecțioase, Eunice Candrianu spune că nu are ce să le reproșeze, doar îi admiră și se roagă pentru ca Dumnezeu să le dea putere.

Citeste si: Titus Corlăţean, reacţie la cazul directorului demis pentru că s-a rugat: ‘Cine a comis acest gest este pasibil de o încadrare penală’

„Am fost copleșită de bunătatea, răbdarea și grija lor în condițiile în care sunt nevoiți să lucreze. Am văzut cu ochii mei o altă realitate, care nu se trâmbițează de la televizor. La Suceava medicii își fac meseria cu răbdare, grijă, dăruire trecând peste dificultăți. Am fost impresionată de eforturile care le-au depus ca să aibă grijă de pacienții lor, o asistentă a sunat insistent la Direcția Sănătate Publică (DSP) ca să facă rost de teste pentru noi. Purtarea și vorbirea lor, m-au ajutat să suport durerea simptomelor și efectele medicamentelor.

Deși nu au tot timpul medicamentele necesare, echipamentele medicale, au știut să acopere acste lipsuri prin omenia și dăruirea lor. O infermieră avea în grija ei peste 50/60 de pacienți zilnic. Mi se pare  un efort colosal. În aceste circumstanțe înțelegi că demnitatea umană și omenia învinge orice lipsă și orice problemă. Aproape în fiecare salon era câte un cadru medical internat pentru tratament.

Din discuțiile de pe hol am înțeles că doctorii care au fost testați pozitiv, dar nu prezentau simptome au fost plasați în carantină în hoteluri sau centre de plasament ca să nu meargă acasă în familii”, ne-a mărturisit Eunice.

Citeste mai departe pe: stiricrestine.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply