Intoleranta religioasa extrema: Doi tineri musulmani au ars de viu un adolescent de 15 ani

Asculta informatia

In urma cu cateva zile, un baiat in varsta de 15 ani a fost atacat, stropit cu benzina si incendiat de catre 2 tineri musulmani, pe motivul ca era crestin. O zi mai tarziu, baiatul a murit in spitalul in care fusese internat.

 

Inainte de a muri, Nauman, baiatul crestin, a declarat ca doi tineri musulmani s-au apropiat de el si l-au intrebat de ce religie este. Cand le-a spus ca este crestin au inceput sa-l loveasca. Baiatul a fugit, dar musulmanii l-au urmarit pana cand l-au prins dupa care unul dintre ei l-a stropit cu benzina, iar celalalt i-a dat foc, dupa care au plecat.

„Tinerii care m-au atacat erau niste necunoscuti. M-au intrebat carei religii apartin, dupa care au inceput sa ma bata pentru ca sunt crestin. Am incercat sa scap, dar m-au prins si m-au stropit cu benzina, dupa care mi-au dat foc”, a declarat adolescentul politiei.

1

Medicii au spus ca baiatul are arsuri pe 55 la suta din suprafata corpului, dar se astepta la o recuperare rapida. Cu toate acestea, dupa ce adolescentul a suportat o interventie chirurgicala a murit cateva ore mai tarziu.

Unchiul baiatului, Nadeem Masih a spus ca Nauman a fost „ca si fiul sau” si sufera foarte mult ca l-a pierdut. A plans mult cand a aflat ca nepotul sau a murit si a acuzat autoritatile ca au aratat putin interes in rezolvarea cazului.

Atacatorii au purtat masti pe fata cand l-au atacat pe baiat, astfel incat este putin probabil ca acestia sa fie prinsi si trasi la raspundere pentru fapta lor care a dus la pierderea vietii unui adolescent de 15 ani.

Sursa: Acontecercristiano.net via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *