Quantcast
Între Niger și Burkina Faso, creștinii suferă violențe din partea jihadiștilor, dar bisericile lor rămân pline – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Între Niger și Burkina Faso, creștinii suferă violențe din partea jihadiștilor, dar bisericile lor rămân pline

Asculta informatia

“Trăim cu frică în stomac, dar mergem înainte împreună cu Hristos care ne dă cuvântul său care ne mângâie în fiecare zi. În ciuda situației, credința noastră crește, bisericile noastre sunt pline în fiecare duminică de rugăciune”.

La granița dintre Niger și Burkina Faso, creștinii trăiesc în zone puternic afectate de jihadismul islamic. Dar cateheții din Makalondi, Bomoanga, Kankani și Torodi au trimis Agenției Fides o declarație emoționantă de credință.

„Am venit să vă anunțăm că avem bucurie în inimile noastre, în ciuda situației de securitate care predomină în zonă; încă avem credință în Isus Hristos”, spun aceștia.

In ciuda fricii, violenței și morții, credința lor crește și bisericile sunt pline.

„Avem rude arestate, ucise sau răpite în momentele de rugăciune, dar Isus ne dă cuvinte care ne mângâie. Trăim cu frică în inima dar mergem înainte împreună cu Hristos care ne dă cuvântul său care ne mângâie în fiecare zi. În ciuda situației, credința noastră crește, bisericile noastre sunt pline în fiecare duminică de rugăciune. Oricare ar fi situația continuăm să ne rugăm mereu în BISERICA  și în familie.”

„Avem bucuria de a asculta în fiecare zi cuvântul lui Dumnezeu care ne dă sfaturi pentru a depăși situația de securitate din diferitele noastre medii. Avem bucuria de a fi creștini pe care Isus însuși i-a pregătit să fie pregătiți pentru toate situațiile care ni se întâmplă. El este cu noi toate zilele”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply