Editoriale

Ioan Panican despre trezirile spirituale, video

Ioan Panican despre trezirile spirituale, cartea Rascumpararea Memoriei si despre Strajeri.

sursa: suceavaevanghelica.wordpress.com

Citește și:  SA NE TREZIM DIN ORBIREA SPIRITUALA!
Tags

4 Comments

 1. Ioan Panican isi da cu parerea despre o miscare pe care nu o cunoaste. A fost vreodata la intrunirile de post si rugaciune de la Baile Felix? Panican a preluat niste expresii (fraze) de la Richard Wurmbrand dar comportamentul sau fata de Iosif Ton si Strajeri denota cu totul altceva. Ceea ce se pare ca-l deranjeaza pe Panican e faptul ca Ton este apreciat in multe biserici. Indivia isi spune cuvantul. Daca e impotriva barfei, atunci sa nu arunce barfe ucigatoare tocmai la un post de TV. Am mai vazut din astia care condamna barfa la nivel mic dar cand barfesc ei, ucid cu vorba sub diverse pretexte nobile. E trist ca Ioan Panican a ajuns intr-o asemenea pozitie de fariseism.

  1. David,
   E tragic ca oameni ca Panican sunt in aproape toate pozitiile de conducere in bisericile protestante. Stiu marturii amare ale unor crestini despre viata lui particulara. Si totusi nu are rost sa-l criticam prea tare, pt. ca Dumnezeu s-a ocupat f.dur de asta. Ma refer la moartea socant de stupida a sotiei lui. Mai socant este insa ca el n-a invatat nimic din asta. Putem detalia in particular daca vrei. Scrie-mi la ciscru@gmail.com.
   Cristi

 2. minunat, ceea ce spune acest om este minunat si chiar ma bucur ca este cineva care sa dea o explicatie asa frumoasa si pe intelesul tuturor…
  Dumnezeu sa-mi ajute sa ma feresc de invataturile mincinoase si inselatoare.
  Dumnezeu sa te binecuvinteze frate Panican.

 3. Fr. Panican are o pozitie foarte corecta si biblica fata invataturile false si cei ce le propaga.
  Ce ai vrea domnule David , sa aprobe niste erzii pe care insusi Biblia le condamna si ne avertizeaza ca se vor intampla.
  Asta numesti tu barfa ?
  Da-mi voie sa-ti spun ca te simti vizat de aceste cuvinte ale fr. Panican din moment ce sti ce se intampla la Baile Felix.

  Iar prin cea ce afirmi tu aici , te situezi in pozitia despre care vorbesti la adresa acestui om.

  Nu pot sa nu-mi aduc aminte ca aproape toti acei care conduc ” strajerii” s-au intors din Africa de Sud de la biserica lui Cris foarte hotarati sa implementeze si in Romania , acele practici diavolesti .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 76 =

Close