Quantcast
Iosif Ton eliberat din toate responsabilitatile fata de Societatea Misionara Romana – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Iosif Ton eliberat din toate responsabilitatile fata de Societatea Misionara Romana

Din 1968 si pana in prezent Societatea Misionara este dedicata sa duca Evanghelia poporului roman si continua sa faca aceasta prin cartile publicate, prin activitatile de formare spirituala si intelectuala a tinerilor, prin sustinerea pastorilor si misionarilor din zonele mai putin evanghelizate, cat si prin grija fata de orfani si familii in nevoie din Romania.

Dupa pensionarea sa in 2004, Dr. Iosif Ton a continuat sa colaboreze cu Societatea Misionara Romana in mai multe proiecte din Romania ca misionar international. In toamna aceasta a simtit chemarea speciala de la Dumnezeu ca sa se dedice unei lucrari focalizate spre o trezire spirituala in Romania, si pentru a avea toata libertatea sa se angajeze total in aceasta lucrare, bordul de directori al Societatii Misionare Romane l-a eliberat pe Dr. Iosif Ton de toate responsabilitatile fata de Societatea Misionara Romana incepand cu 1 ianuarie 2011.

Dorim sa exprimam pe aceasta cale aprecierea deosebita si recunostinta pentru rolul pe care Dr. Iosif Ton l-a avut in conducerea Societatii Misionare Romane ca presedinte din 1981 pana in 2004, si apoi ca misionar international. Ii dorim de asemenea sanatate deplina si ne rugam ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa-l insoteasca in lucrare. Suntem incredintati ca Dumnezeu va conduce si va binecuvanta in continuare lucrarile Societatii Misionare Romane, pentru gloria Lui.

In slujba Domnului Isus Hristos,

Dr. Livius T. Percy – Presedintele SMR

Despre

Leave a Reply