Quantcast
Iosif Ton interzis la Radio Vocea Evangheliei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Iosif Ton interzis la Radio Vocea Evangheliei

Pastorul Iosif Ton unul dintre cei care au pus bazele postului de radio Vocea Evangheliei a ajuns să fie interzis la acest post printr-o decizie AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor). Poziţional Iosif Ţon se află în afara cultelor care sunt de drept proprietarele postului de radio.  Deoarece în urma ultimelor declaraţii Iosif Ţon se află mai aproape de penticostali acesta poate fi din nou prezent pe frecvenţa Vocea Evangheliei doar dacă aderă la acest cult. Până vor fi clarificate lucrurile se pare ca Iosif Ţon nu se va mai auzi la Suceava pe frecvenţa Vocea Evangheliei.

sursa: suceavaevanghelica.wordpress.com

Despre

4 Comentarii

 1. Stiri Online

  trista veste… pacat

 2. toata atitudinea reprezentantilor cultului baptist imi intareste convingerea ca este manifestarea invidiei.iosif ton are darul de a aduna in predicile sale toate argumentele pro sau contra (in ce priveste subiectul ) din tota scriptura, la sirsitul mesajului nu ramii confuz.cum ar putea sa accepte unii.

  ma intristeaza manifestarea invidiei la nivel inalt manifestata sub forma luptei penru a apara.

  ma intristeaza sa vad ca invidia se manifesta atit de puternic la nivel inalt ,fiind mascata sub forma luptei pentru”apararea credintei baptiste”(nu stiam ca exista evanghelia baptista desi sunt membra in biserica baptista) ,insa ma bucur ca radio vocea evangheliei suceava are un comitet de conducere care stie sa judece si sa ia decizii corecte.dumnezeu sa-i binecuvinteze!. noi ascultatorii postului de radio ne bucuram ca ne putem hrani si zidi sufleteste prin cuvintul predicat de fratele iosif ton. in ce priveste cartea scrisa de el nu va disparea pentru ca daca fa fi interzisa avem experienta din vremea comunista cind se dactilografiau pe ascuns cartile dar eu cred ca nu ne vom intoarce acolo.mai bine sa-ar manifesta o mai mare grija la tiparirea cartilor din exterior pentru ca unele din ele sunt pline de erezii.

 3. Este trist ca acest post de radio in loc sa ramana un canal mediatic al evanghelicilor este de fapt un post de radio condus de baptisti dar sponsorat substantial si de catre alti evanghelici.
  Asa dupa cum baptistilor li se par “erezii” convingerile religioase ale altor evanghelici, la fel si acestora li se par “erezii” anumite convingeri baptiste (de aceea nu sunt baptisti). Prin urmare, ce este de facut? Sa strigam “eretici” unii dupa altii, asa cum procedeaza baptistii cu altii pe toate blogurile lor? Eu cred ca daca baptistii vor sa initieze proiecte comune cu alti evanghelici, ar trebui sa respecte anumite reguli de conduita. La ora actuala baptsitii fac altora ceea ce nu ar dori sa li se faca lor.

 4. Oare Domnul Isus la ce cult ar trebui sa adere daca s-ar afla fizic printre noi?

Leave a Reply