Quantcast
Ipoteză șocantă: coronavirusul Wuhan creat în laborator și folosit ca armă biologică – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ipoteză șocantă: coronavirusul Wuhan creat în laborator și folosit ca armă biologică

În momentul de față există mai mulți specialiști care susțin ipoteza conform căreia coronavirusul Wuhan a fost creat în laborator. Expertul israelian în arme biologice Dany Shoham, cu zeci de ani de experienţă în domeniul de intelligence/război biologic, a atras atenţia  că în oraşul Wuhan există două laboratoare genetice care păstrează şi lucrează cu viruşi letali, care au participat în programul militar ilegal şi secret chinez de construire a armelor biologice.

La scurt timp, un epidemiolog indian respectat, a subliniat că a găsit iregularităţi în genomul virusului, care sugerează că a fost creat genetic. Rezultatele studiului “Uncanny similarity of unique inserts în the 2019-nCov spike protein to HIV-1 gp120 and Gag” efectuat de Prashant Pradhan & colab au evidențiat faptul că unele bucăţi din genomul coronavirusului Wuhan sunt identice cu cele care se găsesc în virusul de HIV, şi, mai bizar, nu pot fi găsite în niciun alt coronavirus.

Citeste si: ISRAEL: Oamenii de știință din spun că în câteva săptămâni vom avea un vaccin pentru coronavirus

Deşi lucrarea cercetătorilor indieni nu a fost deocamdată supusă procesului de verificare a rezultatelor de către colegii de breaslă, teoria rezonează tulburător cu avertismentele făcute de Dany Shoham, fost ofiţer de informaţii militare israeliene. Shoham are doctoratul în microbiologie medicală. Din 1970 până în 1991 a fost analist senior de informaţii militare israeliene pentru război biologic şi chimic în Orientul Mijlociu şi în întreaga lume, deţinând gradul de locotenent colonel.

Cercetătorii indieni au reuşit să izoleze segmente ale ARN-ului virusului care nu au nicio legătură cu alte coronavirusuri, precum SARS, şi în schimb par să provină de la virusul HIV.

Descoperirea indienilor este în concordanţă cu afirmaţiile făcute de medicii chinezi potrivit cărora virusul ar răspunde la medicaţia anti-HIV.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply