Quantcast
ÎPS Teodosie, declarație șocantă despre cei care s-au vaccinat: “Fac parte dintr-un EXPERIMENT” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ÎPS Teodosie, declarație șocantă despre cei care s-au vaccinat: “Fac parte dintr-un EXPERIMENT”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a explicat de ce are rezerve cu privire la vaccinul anti-COVID, pe care l-a numit “un experiment”.  

ÎPS Teodosie a vorbit, marți, la Antena 3, despre reținerile pe care le are referitoare la vaccinul împotriva coronavirusului.

Arhiepiscopul Tomisului a făcut o serie de declarații șocante, precizând că oamenii care s-au vaccinat până în prezent fac parte dintr-un experiment și că îi sfătuiește pe credincioși să mai aștepte 7-8 luni. Domnia sa a precizat și că fiecare este liber să facă ce vrea și că nu se va vaccina pentru că sufera de alergii.

Întrebat de ce se tem oamenii de acest vaccin, Înaltpreasfințitul a spus că aceștia au văzut oameni murind în urma imunizării și că există mai multe reacții adverse.

“Unii s-au vaccinat si au murit. Unii s-au vaccinat si au dobandit prin vaccin virusul, in loc sa-l alunge s-au imbolnavit”, a spus ÎPS Teodosie. Pe de altă parte Teodosie spune că s-a vaccinat antigripal.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply