Quantcast
IRAN – O FEMEIE CREȘTINĂ ÎN VÂRSTĂ, CONVERTITĂ DE LA ISLAM, A ÎNDURAT ZECE ZILE DE INTEROGĂRI ÎN IRAN – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

IRAN – O FEMEIE CREȘTINĂ ÎN VÂRSTĂ, CONVERTITĂ DE LA ISLAM, A ÎNDURAT ZECE ZILE DE INTEROGĂRI ÎN IRAN

O femeie creștină în vârstă din Iran a îndurat zece zile de interogări intense din partea ofițerilor de informații, apoi a fost forțată să meargă la un lider religios islamic pentru a fi „instruită” și „i s-a oferit ocazia de a se întoarce la islam”.

Ruhsari Kamberi, în vârstă de 65 de ani, este una dintre cele cinci femei convertite de la islam, arestate din diferite biserici din Karaj, aproape de Teheran.

Nu se cunoaște locul în care se află celelalte femei.
Trei ofițeri de informații au percheziționat casa lui Ruhsari în dimineața dinaintea Crăciunului din 2018, confiscând telefoane mobile, Biblii și alte materiale creștine, înainte de a o reține pe femeie sub acuzația de „acțiuni săvârșite împotriva siguranței naționale”.

O sursă de la fața locului a spus: „Ruhsari a fost interogată de dimineața până seara, timp de zece zile consecutive.” Femeia, care este soție și mamă, a fost eliberată în cele din urmă după ce i s-a plătit cauțiunea.
Ruhsari este extrem de tulburată, iar prietenii ei au cerut ca și alți creștini să se roage pentru ea și pentru celelalte patru femei arestate.

Fondul Barnabas

Despre Info Crestin News

Leave a Reply