ISIS crucifică doi copii din cauză că au mâncat în timpul Ramadanului

Asculta informatia

Grupul terorist ISIS a raportat recent crucificarea a doi copii în Siria, datorită faptului că nu au putut ține post în timpul Ramadanului, luna sfântă islamică, potrivit portalului Christian Post.

syrian-refugees

Băieții, care aveau mai puțin de 18 ani, au fost afișați cu pancarde scrise „crimă” legate în jurul gâturilor lor, în orașul Mayadin din provincia Der Ezzor, a dezvăluit Observatorul Sirian ale Drepturilor Omului.

„Aparent au fost prinși mâncând” a spus fondatorul OSDO Rami Abdel Rahman, agenției de știri AFP.

Musulmanilor le este interzis să consume orice fel de mâncare sau lichide și să întrețină relații sexuale în timpul Ramadanului de la răsărit până la apus, dar regula nu se aplica la copii, femei însărcinate, bolnavi, bătrâni sau oameni care călătoresc.

ISIS, care a capturat teritorii semnificative în Irak și Siria, a raportat crucificări și decapitări printre copii în diverse ocazii.

În februarie, Convenția ONU privind Drepturile copiilor a dat câteva detalii asupra abuzurile înfricoșătoare făcute de jihadiști.

„Avem anunțuri cu privire la copii, în special de copii schimbați mintal, care au fost folosiți ca bombardieri sinucigași, mulți dintre ei fără să înțeleagă ce se petrece.” A spus Renate Winter.„A fost un video publicat online care arăta copii foarte mici, aproximativ de vârsta de 8 ani și chiar mai mici, învățați să ajungă soldați.”

ISIS a țintit grupurile de minorități de creștini și yazidi. Precum și musulmanii suniți și șiiți. În timp ce băieții sunt supuși violenței și morții, multe dintre fete au fost vândute ca sclave pe piața sexuală.

Copiii sunt îndoctrinați cu ideologia lor și învățați în tabere să folosească arme și să execute atacuri sinucigașe, moartea lor văzută ca „o mare onoare.”

„Îndoctrinarea copiiilor cu fanatismul ISIS nu este doar cea mai ușoară populație de îndoctrinat, dar de asemenea produce o generație nouă de credincioși ISIS și la final de luptători. În modul acesta construiești un califat.” A spus Steve Emerson, director executiv al Proiectului de Investigație a Terorismului.

Sursa:  www.stiricrestine.ro

Despre

Leave a Reply