Quantcast
Islamiștii veniți să ucidă misionari crestini s-au întors la Hristos – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Islamiștii veniți să ucidă misionari crestini s-au întors la Hristos

 

 

 

 

Oscar Amaechina, președintele Afri-Mission and Evangelism Network, un grup care încearcă să predice Evanghelia în orașele nigeriene unde oamenii nu au auzit niciodată despre Isus, a povestit pentru The Christian Post despre întâlnirea lui cu un grup înarmat de islamiști care au venit cu intenția de a omorî misionarii creștini.

Momentul în care islamiștii radicali și-au arătat macetele și armele de foc a fost foarte tensionant. Moartea era aproape sigură. Dar Amaechina povestește că s-a întâmplat o minune.

În loc să se panicheze și să cerșească milă, el și colegii săi misionari au decis să facă un act de bunătate pentru atacatori. Le-au oferit hrană și resurse și asta a schimbat absolut totul.

Apoi a urmat o discuție mai lungă în care misionarii au putut să explice motivul pentru care ei sunt acolo, adică să-L propovăduiască pe Cristos. Au vorbit printr-un interpret. Spre mirarea tuturor, islamiștii ascultatu liniștiți și puneau întrebări din când în când. În cele din urmă L-au acceptat pe Cristos.

Nu fiecare astfel de întâlnire se termină atât de bine, Nigeria se află pe locul al șaptelea pe lista Open Doors dintre cele mai periculoase țări din lume pentru creștini.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply