Quantcast
ISLAMIZAREA vine prin DORMITOR! Metoda ȘOCANTĂ prin care MUSULMANII au CUCERIT LUMEA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ISLAMIZAREA vine prin DORMITOR! Metoda ȘOCANTĂ prin care MUSULMANII au CUCERIT LUMEA

Ceea ce mulți ar putea considera doar o glumă, devine o situație mai mult decât îngrijorătoare pentru foarte multe categorii de oameni. Islamizarea lumii nu se mai face cu forța, ci prin intermediul dormitorului…

Inițial, islamicii nu și-au putut închipui că dormitorul poate fi răspunsul cheie pentru răspândirea religiei lor în lume într-un mod mai puțin dureros și mai rapid acceptat de către populațiile din jur. Convertirea popoarelor la islam rămâne una dintre cele mai profunde transformări din istoria lumii. Unul dintre factorii care au contribuit la această transformare este reprezentat de uniunile dintre musulmani și nemusulmani. Cea mai mare parte a perioadei islamice timpurii este caracterizată de un puternic dezechilibru susținut de formarea unei elite conducătoare minoritare, aceasta tinzând să exploateze resursele popoarelor cucerite. Convertirea forțată a oamenilor la islamism nu s-a dovedit eficientă pe termen lung. Popoarele abuzate erau și reproductive, ceea ce a însemnat că mariajele și concubinajele dintre musulmani și nemusulmani au contribuit la islamizarea pe termen lung a oamenilor.

Formarea unei familii mixte a fost permisă doar bărbaților musulmani, aceștia având voie să aibă până la 4 soții, printre care se pot afla și femei creștine. Reversul medaliei nu a fost aplicabil și femeilor. Această interdicție este și astăzi valabilă și provine din credința conform căreia femeia este supusă bărbatului său așa cum este un sclav față de stăpân, neputând fi subordonată unui necredincios. Secolele XVII și XVIII sunt presărate cu momente în care sclavele capturate în Africa de Nord, Asia Centrală și Orientul Mijlociu au fost presate să intre în serviciul bărbaților musulmani, aceștia folosindu-le drept sclave sexuale. Din aceste abuzuri au rezultat copii. În mod obligatoriu, copiii rezultați din astfel de acte au fost musulmani.

Concubinajul și căsătoria au devenit unele dintre cele mai importante metode prin care musulmanii s-au integrat printre populațiile majoritare și le-au convertit. Într-o asemenea situație, capii celorlalte religii s-au văzut nevoiți să adopte legi care să descurajeze căsătoriile mixte. Cu toate acestea, o identitate musulmană declarată a unui individ nu garanta că acesta nu ar putea duce o altfel de viață spirituală în intimitate. O asemenea temere a stat la baza martirizării multor creștini.

În prezent, astfel de căsătorii nu mai sunt frecvente în Orientul Mijlociu din câteva motive. Un prim motiv este acela al succesului islamizării, rămânând foarte puțini evrei și creștini. Un al doilea motiv este legat de modul de viață omogen pe care comunitățile evreiești și creștine l-au dus pentru a-și salva identitatea spirituală., relatează Aeon.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply