Quantcast
“Islamul este un cancer”. Motivul INCREDIBIL care a declanşat violenţele anti-americane – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

“Islamul este un cancer”. Motivul INCREDIBIL care a declanşat violenţele anti-americane

Un film realizat de un cetăţean israeliano-american s-a aflat la originea manifestaţiilor din Egipt şi Libia.

Innocence of Muslims

Filmul aflat la originea manifestaţiilor antiamericane care au avut loc marţi în Egipt şi Libia şi care s-au soldat cu cel puţin un mort, a fost realizat de un israliano-american care descrie islamul drept un “cancer”, relatează Wall Street Journal, citat de AFP.
Filmul, “Innocence of Muslims” (“Inocenţa musulmanilor”), a fost realizat şi produs de Sam Bacile, un om de afaceri israeliano-american în vârstă de 54 de ani, originar din California, afirmă cotidianul american.
“Islamul este un cancer”, a declarat el pentru WSJ.
El s-a exprimat după ce manifestanţii care protestau faţă de filmul său au intrat în ambasada americană din Cairo, unde au smuls un drapel american. La Benghazi, în Libia, filmul a generat manifestaţii violente în apropiere de consulatul american. Acestea s-au soldat cu un mort, un funcţionar american.
Sam Bacile a explicat pentru WSJ că el este la originea filmului respectiv, subliniind că a strâns cinci milioane de dolari de la circa 100 de donatori evrei, pe care nu i-a identificat, pentru a-l finanţa.
El a asigurat că a lucrat cu 60 de actori şi o echipă de 45 de persoane pentru a turna filmul în trei luni, în 2011, în California. “Este un film politic, nu este un film religios”, a declarat el pentru cotidian.
Filmul a primit susţinerea controversatului pastor american Terry Jones, care a generat o polemică incendiind exemplare din Coran în aprilie. El intenţiona, de asemenea, să difuzeze un fragment din film în biserica sa din Gainesville, în Florida, marţi seara.
“Este o producţie americană, care nu are ca scop să atace musulmanii, ci să prezinte ideologia distrugătoare a islamului”, a declarat el într-un comunicat.
Duminică, marele muftiu egiptean Ali Gomaa a denunţat “acţiunile întreprinse de extremişti copţi care au realizat un film ce îl ofensează pe Profet”.
O purtătoare de cuvânt a pastorului Jones nu a putut confirma pentru AFP numele producătorului filmului. “Este despre viaţa lui Mahomed. Este un fel de satiră, un film satiric”, a continuat ea, subliniind că acesta a fost difuzat pe site-ul de Internet al mişcării pastorului Jones, standupamericanow.org.

Galerie video:


www.realitatea.net

Despre

Un comentariu

  1. Creștin neîncrezător în vrăji...

    Nu e nici o mirare! Să nu credeți, Fraților că evreii ne iubesc mai mult pe noi, pe Creștini, decât îi iubesc pe Mahomedani! Oricât de mesianici se dau, vor să diluieze Creștinismul prin toate mijloacele ! Uitați-vă la TV Alfa-OmegaI Nu ne mai scot din îndemnuri de a ne ruga pentru israel, și ei provoacă răzmerițe în sânul unor popoare care nu au nimic de a face cu politica sionistă! Fiii Diavolului! Au arsenal militar atomic nedeclarat, și vor să atace Iranul pentru că acesta vrea să perfecteze instalații în care să folosească energia nucleară, in scopuri economice! Are israelul vre-un vecin bun? Nu! Oare de ce? Fraților, să nu ne lăsăm îmbrobodiți de politica sionistă și să ne indepărtăm de Credința Adevărată, Nealterată, în Mântuirea promisă și garantată prin Jertfa Sfântă de pe Golgota, de Isus Hristos!

    Dumnezeu să ne Binecuvânteze! Pace Sfântă!

Leave a Reply