Quantcast
ISRAEL: Cetăţenii care revin în ţară nu vor mai petrece perioada de carantină într-un hotel – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ISRAEL: Cetăţenii care revin în ţară nu vor mai petrece perioada de carantină într-un hotel

Cetăţenii israelieni care revin în ţară nu vor mai petrece perioada de carantină într-un hotel destinat celor care suferă de COVID-19, a anunţat luni guvernul, care continuă să relaxeze restricţiile sanitare, informeazăagerpres.

Israelienii care se întorc acasă din străinătate nu vor mai fi nevoiţi să stea în hoteluri, administrate de armata israeliană, dacă pot intra în carantină la domiciliu..

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

Cei care revin acasă de pe Aeroportul Internaţional Ben Gurion din Israel nu vor avea voie să utilizeze transportul public. Ei pot folosi, în schimb, taxiuri cu ferestrele deschise, iar pe feţe vor purta măşti.

Armata a precizat că a început deja să evacueze persoanele aflate în carantină în hoteluri care-şi pot petrece perioada de izolare în casele lor. Armata a condus şi a finanţat hoteluri pe durata întregii pandemii, găzduind circa 10.000 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus.

De asemenea, magazinele se vor putea deschide seara în oraşele predominant musulmane în timpul lunii Ramadanului, cu excepţia celor din locuri cu un număr mare de cazuri de coronavirus confirmate.

Evreilor israelieni li se va interzice să aprindă focuri, o practică comună în timpul sărbătorii evreieşti Lag Ba’Omer, care începe luni la apus şi durează până marţi la apus.

Cabinetul interimar al premierului Benjamin Netanyahu a aprobat măsurile într-o şedinţă la începutul zilei de luni.

Citește și: AFIRMATIE GRAVA: Bolnavii Covid intubați mor din cauza infecțiilor din spitale

Grădiniţele s-au redeschis parţial duminică, la o săptămână după şcoli, copiii urmând să participe la ore prin rotaţie.

Ministerul Sănătăţii din Israel a confirmat până în prezent 16.477 de cazuri de COVID-19, dintre care 252 soldate cu decese.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply