Quantcast
ISRAEL: Două atacuri teroriste soldate cu trei morți – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ISRAEL: Două atacuri teroriste soldate cu trei morți

Valul recent de atacuri teroriste a continuat în Israel. În cursul zilei de vineri, într-un prim atac cu armă de foc, două persoane au fost ucise, iar o alta a fost rănită în apropiere de intersecția Hamra din zona de nord a Văii Iordanului din Samaria.

Surorile Rina și Maia Dee, în vârstă de 15 și respectiv 20 de ani au murit pe loc. O a treia victimă în stare gravă, mama celor două surori, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată de urgență la spital.

Ambasadorul Uniunii Europene în Israel, Dimiter Tzantchev, a condamnat atacul terorist armat din Valea Iordanului.

Un al doilea atac terorist a avut loc la Tel Aviv, unde un rezident arab palestinian a lovit intenționat cu mașina un grup de oameni. Un cetățean italian a fost ucis și alte șapte persoane au fost rănite. Celelalte victime au fost identificate drept cetățeni italieni și britanici. Șoferul a fost împușcat și ucis în timp ce întindea mâna după o armă.

Ca urmare a creșterii numărului de atacuri teroriste, premierul israelian Benjamin Netanyahu a decis să cheme rezerviștii Poliției de Frontieră și a anulat toate permisele de sărbători, chemând la datorie forțele de securitate.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply