Quantcast
Israel interzice steagurile Organizației pentru Eliberarea Palestinei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israel interzice steagurile Organizației pentru Eliberarea Palestinei

Asculta informatia

Ministrul Securității Naționale, Itamar Ben Gvir, l-a instruit duminică pe comisarul de poliție Kobi Shabtai să ordone poliției să îndepărteze orice steaguri ale Organizației pentru Eliberarea Palestinei din locurile publice și să oprească orice incitare împotriva statului Israel.

Amintim că Organizația pentru Eliberarea Palestinei este considerată organizație teroristă de către mai multe țări, inclusiv SUA. Ben Gvir a semnat ordinul prin care arborarea drapelului OEP este considerată sprijin pentru o organizație teroristă. „Este de neconceput ca încălcătorii legii să fluture steaguri teroriste, să incite și să încurajeze terorismul și, prin urmare, am ordonat îndepărtarea din spațiul public a steagurilor de susținere a terorismului și încetarea instigării împotriva statului Israel”, a spus ministrul israelian.

Poliția a primit ordinul de a nu permite ridicarea de monumente în cinstea ucigașilor, și nici sărbătorile care susțin și încurajează terorismul. Arabii palestinieni consideră fiecare terorist un erou, iar un terorist mort este considerat un martir.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply