Quantcast
ISRAEL: Palestinienii nu vor si nu au vrut niciodata pacea – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ISRAEL: Palestinienii nu vor si nu au vrut niciodata pacea

Ziceau unii ca decizia lui Trump de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a statului Israel periclita pacea in regiune si va starni violente din partea palestinianilor.

Ei bine, palestinienii nu vor si nu au vrut niciodata pacea iar violentele din partea palestinienilor au existat mereu si vor continua sa existe orice ar fi, ei intotdeauna gasesc un motiv sa recurga la violenta, asta ii invata religia si cultura lor.

Ierusalimul e capitala Israelului de cateva decenii, nu e ca si cum Trump ar fi mutat-o acolo peste noapte, asa ca cei care se folosesc de acest eveniment pentru a justifica violenta si setea de sange a musulmanilor sunt doar niste sarlatani.

Dupa cum ati putut observa din mai multe surse informative iar au inceput  musulmanii sa faca probleme in Israel, chiar nu exista sperante pentru salbaticii astia, se comporta ca un trib de maimute.

Priviti figurile lor, gesturile si aupucaturile primitive, priviti aceste bovine cum se manifesta, cum arunca cu pietre, incendiaza steaguri americane si israeliene in timp ce flutura steagurile unor organizatii teroriste, dau foc unei poze cu Trump, zbiara ca niste animale salbatice sloganuri islamo-teroriste si au niste expresii faciale de te apuca toata scarba si groaza.

Sunt astia oameni cu care sa se poata trai in pace?

Sunt astia oameni care sa poata fi integrati intr-o societate civilizata?

Fotografia postată de Beny Sidrovich.

Fotografia postată de Beny Sidrovich.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply