Quantcast
Israel: Rabinii îl acuză pe Netanyahu că dorește microciparea în masă a populației – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israel: Rabinii îl acuză pe Netanyahu că dorește microciparea în masă a populației

Asculta informatia

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a pornit un mare scandal luni seara, în urma unei conferințe de presă, în care a prezentat noile măsuri de combatere a coronavirus din reglementările Ministerului Sănătății.

Asta pentru că în timpul discursului său, el a făcut aluzie la ideea de a instala senzori de distanță pe copii, care să genereze semnale sonore atunci când se apropie de oameni.

Citeste si: Bill Gates, previziuni sumbre pentru omenire: “Pandemia va defini această eră”

Cunoscutul Rabin Amnon Yitzchak, care are mii de adepți în Israel, a declarat că ar dori să dezvăluie ce este în spatele declarației lui Netanyahu. El a acuzat primul ministru că nu este sincer și menționează că un al doilea val epidemic este deja planificat: „Bibi, te prefaci ca nu știi că este totul planificat – un al doilea val (de coronavirus) ca să forțeze vaccinul.”

Rabinul Yitzchak remarcă, de asemenea, că discursul lui Netanyahu dovedește că tehnologia despre care a vorbit primul ministru există deja și că guvernul israelian intenționează să o utilizeze. Rabinul, de asemenea, presupune că afirmația lui Netanyahu se va traduce prin „microcipuri și senzori, pentru a controla populația și a-i înrobi”.

Rabinul Yitzchak concluzionează că planul este de a forța pe toți să se vaccineze și, dacă refuză, vor deveni criminali. „Scopul este pregătirea generațiilor viitoare pentru proiectul lui Bill Gates. ”

„De ce atunci când gripa, care a ucis mult mai mulți oameni, nu v-ați asigurat niciodată că oamenii să nu o răspândească?” rabinul a spus că Netanyahu este membru al Consiliului pentru Relații Externe (n.t. organizația masonică CFR)

Citeste si: VIDEO EXCLISIV: Adevărul din spatele virusului COVID-19

Un alt rabin, rabinul Daniel Asor, de la Institutul Yanar din Ierusalim, a dat și un răspuns aspru la declarația spunând:

Netanyahu a depășit orice limită. El va instala un senzor în fiecare persoană din Israel și va începe cu copiii din școli și grădinițe. „

Referindu-se la povestea biblică a lui Esau care vinde dreptul său de prim născut lui Iacob, Rabin Asor a adăugat:

„Practic, Netanyahu a vândut națiunea Israel Guvernului Shadow (Guvernul Mondial din Umbră) pentru un blid de linte”.

Sursa: www.breakingisraelnews.com via ortodoxinfo.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply