ISRAEL: Rugăciuni împotriva coronavirusului la ZIDUL PLANGERII

Asculta informatia

A avut loc o adunare la Zidul Plângerii pentru a se ruga pentru poporul chinez și pentru eliberare de năpasta coronavirusului.

China e epicentrul coronavirusului care a ucis peste 2 000 de oameni și a infectat zeci de mii, răspândind teamă în lume. În timp ce oamenii de știință la nivel internațional colaborează în scopul combaterii virusului, alții aici, în Ierusalim, apelează la Dumnezeul lui Israel pentru milă și ajutor în vreme de necaz. În continuare, o avem pe Emily Jones.

Citeste si: 79% dintre israelienii evrei susţin căsătoria intre persoane de acelaşi sex

E un strigăt după milă din inima Ierusalimului. Stând la umbra Zidului Plângerii din Ierusalim, israelienii Îl roagă pe Dumnezeu să eradicheze coronavirusul de pe Pământ.

Avi Berman, director executiv, Uniunea Ortodoxă: Nu putem să găsim medicamente fiindcă nu suntem medici și nu știm ce să facem. Ce știm noi să facem e să ne rugăm.

Întâlnirea de rugăciune a avut loc în timp ce unii se tem că lumea e în pragul unei pandemii. Până acum, 71 000 de oameni au fost infectați în toată lumea. China, locul de unde a pornit boala, a fost lovită cel mai tare, având peste 2 000 de morți și numărul victimelor crește de la o zi la alta.

Citeste si: Israelul construiește o gară în apropiere de Zidul Plângerii

Avi Berman: Ne rugăm pentru poporul din China și pentru toți oamenii din lume, să fie păziți și doctorii să găsească rapid remediul pentru acest virus teribil.

Credincioșii au înălțat rugăciuni în evreiește și în mandarină, cerându-I lui Dumnezeu să intervină. Câțiva turiști chinezi li s-au alăturat.

John, turist chinez: Apreciez foarte mult că așa de mulți evrei vin aici să se roage pentru China, ca această vreme grea să treacă repede.

Israelul speră că rugăciunile din Ierusalim se vor resimți în lume.

Avi Berman: Plouă cu găleata și stăm aici, uniți împreună, și poporul evreu stă în solidaritate cu poporul chinez.

Emily Jones, Știrile CBN ! Haideți să ne alăturăm celor de aici, din Ierusalim, și din toată lumea care se roagă ca acest virus de temut să fie stopat.

Dacă ți-a plăcut clipul, distribuie-l. În plus, dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 19