Quantcast
ISRAEL: Un bărbat a murit în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat împotriva noului CORONAVIRUS – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ISRAEL: Un bărbat a murit în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat împotriva noului CORONAVIRUS

Bărbat de 75 de ani  a murit în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat împotriva noului coronavirus, a confirmat Ministerul israelian al Sănătății, scrie Jerusalem Post.

Luni, Israelul a vaccinat 500.000 de cetățeni cu prima doză de vaccin anti coronavirus. Potrivit ministrului sănătății, Yuli Edelstein, 99.000 de persoane au fost vaccinate duminică.

În prezent, Israelul vaccinează personalul medical, persoanele cu vârsta peste 60 de ani și cei cu boli cronice. Speră să înceapă vaccinarea profesorilor și a personalului din școli în această săptămână sau în următoarea. Bărbatul avea suferințe preexistente și suferise atacuri de cord în trecut, a spus ministerul. Directorul general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy, a lansat o anchetă asupra incidentului. Bărbatul a fost vaccinat în jurul orei 08:30 la o clinică. A rămas la unitate, așa cum este procedura, pentru o perioadă scurtă de timp pentru a se vedea dacă apar efecte secundare. Pentru că s-a simțit bine, i s-a permis să plece acasă. 

După ce Pfizer și-a prezentat datele de siguranță la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente la începutul lunii decembrie, s-a constatat că doi participanți la studiu au murit după ce au primit vaccinul. Unul dintre decedați a fost ”imunocompromis,” ceea ce înseamnă că apărarea imună a persoanei era scăzută.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply