Quantcast
Israelul a început vaccinarea adolescenților – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israelul a început vaccinarea adolescenților

Măsuri extrem de dure sunt anunțate în Israel, țara unde au fost vaccinate milioane de persoane și unde autoritățile sunt pregătite să o închidă ermetic și să vaccineze chiar și adolescenții.

De marți, de la miezul nopții, până la sfârșitul lunii, avioanele companiilor străine nu mai pot ateriza în Israel. Excepție fac avioanele de marfă, avioanele pentru stingerea incendiilor și cele de urgență medicală. Noile restricții se aplică și companiilor aeriene interne ale căror zboruri vor avea loc doar în situații excepționale, transmite Digi24.

„Sigilăm ermetic țara”, a spus premierul israelian, potrivit sursei citate.

„Închidem aeroportul Ben Gurion. În ciuda unor critici, suntem înaintea tuturor, nicio țară nu a făcut ceea ce facem noi. Iată că acem asta: închidem ermetic spațiul aerian, cu excepția cazurilor ieșite din comun, pentru a preveni intrarea noilor variante de virus”, a explicat Benjamin Netanyahu.

În plus, în Israel a început și vaccinarea adolescenților cu vârste între 16 și 18 ani. Potrivit sursei citate, adolescenții care vor să se vaccineze au nevoie de acordul părinților sau al tutorilor lor și pot refuza vaccinarea pe motiv de sănătate, dacă suferă de anumite alergii sau afecțiuni cu risc de efecte secundare.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply