Quantcast
Israelul acordă drepturi HOMOSEXUALILOR după moartea unui soldat SODOMIT în atacul Hamas din 7 octombrie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israelul acordă drepturi HOMOSEXUALILOR după moartea unui soldat SODOMIT în atacul Hamas din 7 octombrie

Knessetul (Parlamentul israelian) a amendat o lege prin care statul acordă susținere numai văduvelor militarilor căsătoriți și acordă de-acum aceleași drepturi și concubinilor militarilor homosexuali, după ce Omer Ohana, partenerul unui rezervist dintr-o unitate specială a fost ucis în atacul de la 7 octombrie, cu două săptămâni înainte de ”căsătoria” lor gay, care nu este recunoscută în Israel, relatează AFP, citat de Știripesurse.

Conform sursei citate, Knessteul a amendat la 6 noiembrie mențiunea prin care acordă susținerea statului numai văduvilor și văduvelor militarilor căsătoriți.

În prezent, ”toate persoanele care trăiesc în concubinaj” – homosexuali sau heterosexuali – pot avea acces la alocația destinată văduvilor, rezumă Yorai Lahav-Hertzanu, un ales din cadrul Partidului Yesh Atid (centru), care a acționat în vederea adoptării acestui amendament.

Concubinii ostaticilor sau persoanelor date dispărite pot beneficia de această alocație indiferent de sex, potrivit acestui deputat care salută ”o etapă majoră pe calea egalității”.

Acesta este rezultatul luptei purtate de câteva săptămâni de către Omer Ohana, în vârstă de 28 de ani, după decesul concubinului său, Sagi Golan.

Cei doi rezerviști trăiau împreună de șase ani și prevăzuseră să se ”căsătorească” la 20 octombrie, după care să plece în luna de miere în Costa Rica.

Sagi Golan, în vârstă de 30 de ani, a fost ucis în noaptea de 7 spre 8 octombrie în luptă, în kibuțul Beeri.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply