Israelul anunţă un atac aerian cu elicoptere în sudul Siriei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Israelul anunţă un atac aerian cu elicoptere în sudul Siriei

Asculta informatia

Israelul a anunţat că a atacat ţinte militare în sudul Siriei, ca represalii faţă de tiruri de ”muniţie” din Siria, relatează  news.ro .

”Elicoptere de luptă au lovit ţinte militare în sudul Siriei care aparţin forţelor armate siriene (SAF). Un anumit număr de ţinte a fost atins, inclusiv posturi de observaţie SAF şi sisteme de informaţii clasificate instalate în baze SAF”, a anunţat vineri seara, într-un comunicat, armata israeliană.

Citeste si: Ce se întâmplă când manualele copiilor noştri sunt scrise de activiştii LGBT?

Aceste atacuri reprezintă un răspuns la ”tiruri (…) de muniţie din Siria” către Platoul Golan, ocupat de Israel după Războiul de Şase Zile, în 1967.

Potrivit agenţiei oficiale siriene de presă Sana, ”rachete” israeliene au lovit trei ţinte, au ”rănit uşor” două persoane şi au provocat incendii de pădure.

Armata israeliană a anunţat explozii, vineri, de partea siriană a barierei de securitate, în Platoul Golan, care au avariat un vehicul şi o clădire civilă de partea israeliană.

Însă iniţial armata a anunţat că nu îi era posibil să stabilească imediat dacă era vorba despre un atac al unor poziţii israeliene al Siriei.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close