Quantcast
Israelul începe vaccinarea cu a patra doză: Vor sa faca oamenii dependenți de vaccinare și de a distruge sistemul imunitar natural al omului – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israelul începe vaccinarea cu a patra doză: Vor sa faca oamenii dependenți de vaccinare și de a distruge sistemul imunitar natural al omului

Potrivit unor surse, Pfizer intenționează să ofere oamenilor opt doze de ser pentru terapie genetică „Covid19” în serie, creând o dependență completă de vaccin și
distrugând propriul sistem imunitar natural al oamenilor.

Problema grozavă, câți oameni supraviețuiesc celei de-a opta doze de „vaccinare”? Israelul a anunțat că va începe vaccinarea cu a patra doză la persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, potrivit Sky News.

Măsura vine pe fondul îngrijorării legate de răspândirea „variantei Omicron” – în condițiile în care marți a fost confirmat primul deces cunoscut al unui pacient cu această tulpină în Israel.

Marți erau cunoscute cel puțin 340 de cazuri de Omicron în Israel, au declarat oficialii din domeniul sănătății.
Un grup de experți din cadrul Ministerului Sănătății a recomandat a patra doză, o decizie salutată de premierul Naftali Bennett

Acesta a declarat: „Nu am avut nicio problemă: Aceasta este o veste minunată care ne va ajuta să trecem prin valul Omicron care înghite lumea. Statul Israel continuă să se afle în prima linie a efortului global de a face față pandemiei.

Cetățenii din Israel au fost primii din lume care au primit a treia doză de vaccin COVID-19 și continuăm să fim în frunte și cu a patra doză”, a declarat premierul.

Deși decizia este în așteptarea aprobării oficiale de către înalți oficiali din domeniul sănătății, Bennett i-a îndemnat pe israelienii eligibili să primească doza cât mai curând posibil.

El a spus: „Fac apel la toți cei care îndeplinesc criteriile pe care membrii comisiei le-au stabilit: Mergeți și vaccinați-vă. Asumați-vă responsabilitatea pentru sănătatea și mijloacele de trai ale tuturor”.

Arnon Afek, membru al comitetului consultativ de vaccinare din cadrul Ministerului israelian al Sănătății și adjunct al șefului celui mai mare spital din Israel, profesorul Arnon Afek, spune publicului să se pregătească nu numai pentru a face al patrulea vaccin de „rapel”, ci și al cincilea, al șaselea și al șaptelea, potrivit Information Liberation.

„Cei care cred că nu va fi nevoie să facem mai multe rapeluri se înșală”, a declarat Afek. „Vom avea nevoie să facem al patrulea, al cincilea, al șaselea și al șaptelea vaccin”.

Sursa: ActiveNews

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply