Israelul lansează o operaţiune de testare genetică a echipajelor forţelor aeriene – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Diverse

Israelul lansează o operaţiune de testare genetică a echipajelor forţelor aeriene

Asculta informatia

Forţele Aeriene Israeliene (IAF) au lansat o operaţiune de efectuare a testelor genetice COVID-19 pentru toate echipajele, a relatat marţi cotidianul în limba ebraică Yedioth Ahronoth, citat de agenţia Xinhua, via agerpres.

Acesta este un test genetic unic efectuat de cercetători de la Institutul de Ştiinţe Weizmann (WIS), situat în oraşul Rehovot din centrul Israelului.

Citește și: Atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

Testul realizează secvenţierea genetică completă şi detectează substanţa virusului într-o probă prelevată cu un tampon din tractul respirator superior.

Probele prelevate de la echipajele forţelor aeriene, precum şi de la personalul tehnic al IAF, sunt transferate la un laborator WIS, unde sunt decodate pe scară largă.

Deşi procesul de decodare durează 36 de ore, acesta dă rezultate unui grup mare de subiecţi simultan, ceea ce permite să se excludă sau să se confirme infecţia în grupuri omogene mari.

Finalizarea testelor va permite IAF să modifice metoda „capsulei” utilizată în prezent. Prin această metodă, echipajele din toate schimburile IAF sunt izolate unele de altele şi nu se întâlnesc deloc, astfel încât în caz de infecţie într-o tură, cealaltă poate continua să opereze fără întrerupere.

Citește și: EXEMPLU PENTRU ROMANIA: Slovenia își baricadează granițele cu garduri de sârmă ghimpată

Un înalt ofiţer IAF a declarat ziarului: „Această operaţiune de testare ne va oferi un instantaneu bun al celor infectaţi şi ne va permite să eliberăm grupuri mari, neinfectate, de restricţiile pe care le-am impus”.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close