Quantcast
Israelul ordonă armatei să se pregătească de anexarea Cisiordaniei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israelul ordonă armatei să se pregătească de anexarea Cisiordaniei

Începe spectacolul militar pregătit de Israel. De la Tel-Aviv s-a dat ordin Armatei să fie pregătită pentru anexarea Cisiordaniei și a Ierusalimului de Est potrivit,national.ro

Răbdarea liderilor israelieni a ajuns la capăt, după cum remarcă mass-media locală, și nu se mai așteaptă nicio undă verde din partea Statelor Unite. America și-așa are problemele ei cu revoltele din țară, ce-i mai trebuie grija de acțiunile altora?! De la 1 iulie, premierul Benjamin Netanyahu a anunțat că vor demara operațiunile militare de ocupare a teritoriilor palestiniene!

Citeste si: COVID-19: Politia de Amazonas a dezgropat sicrie pline cu pietre VIDEO

Într-o intervenție categorică, Benjamin Netanyahu a transmis că de la 1 iulie va începe procesul de stabilire a suveranității Israelului peste 30% din teritoriul Cisiordaniei.

În acest sens, s-a dat ordin Armatei israeliene să se pregătească pentru anexarea de către ţară a unor părţi din Cisiordania. Informația este confirmată și de ministrul Apărării, Benny Gantz, care recunoaște că s-au finalizat discuțiile în interiorul coaliției de guvernare privind anexarea teritoriului ocupat de palestinieni în Cisiordania.

Benny Gantz este ministru al Apărării și, conform înțelegerii dintre Likud și Partidul Alb și Albastru, peste 17 luni va prelua funcția de prim-ministru al Israelului.

La discuțiile cu reprezentanții partidului pe care îl conduce (Albastru și Alb), Gantz le-a spus colegilor că în regiune au crescut violențele împotriva evreilor, urmare a anunțului palestinienilor de retragere din acordul de cooperare cu Israelul pe tema securității. Drept urmare, intervenția militară în Cisiordania se impune numaidecât, conchide Gantz.

Ministrul Apărării a mai dezvăluit și că i-a ordonat șefului Statului Major al Forțelor armate israeliene, gen.-lt Aviv Kochavi, „să examineze toate ramificațiile și pregătirile necesare” pentru a duce la îndeplinire planul de pace anunțat de președintele american Donald Trump în luna ianuarie.

Citeste si: Celebrul medic al lui Berlusconi- ‘Virusul NU MAI EXISTĂ!’

„Pregătirile forţelor de apărare israeliene ar trebui intensificate înaintea deciziilor diplomatice în aşteptare, privitoare la palestinieni”, a afirmat ulterior Benny Gantz. Cu alte cuvinte, armata Israelului să fie în stand-by, căci ordinul de atac va veni, e doar o chestiune de zile.

Israelul urmează să stabilească o echipă de lucru care va coordona întreaga acțiune ce vizează Cisiordania și zona din jurul Fâșiei Gaza.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply